Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2x Devil fruit, 2x Ice, 2x klon O.G. Kush
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
funec
Stálý Člen

Karma uživatele funec - 95% PěstitelskáKarma uživatele funec - 95% PěstitelskáKarma uživatele funec - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

vypada to dobre, pekne sa nafukli, hlavne ten ice som zvedavy na vysledok, fajcivo to bude ale urcite skvele, aj ked viem, ze ty toho moc nepofajcis

600W

Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!

"nesklízím karmu ale trávu"

1st Round - 7x Jack Herrer, 4 White Widow (GShop Seeds)

2nd Round - 12x SHARK SHOCK - sklizeno

3rd Round - White Siberian, AK47xNL + SPECIAL GUESTS - pseudo drip - sklizeno

4TH ROUND -EBB Flood, 400-660W, Sweet Tooth#3 - active

Old Post 07-02-2013 v 14:40 PM
funec je offline   Profil uživatele funec   Find more posts by funec   Foto galerie člena funec   Click here to Send funec a Private Message   Add funec to your buddy list     Navštiv homepage uživatele funec! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yara
Stálý Člen

Karma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% Pěstitelská

2x Devil fruit, 2x Ice, , 2x klon O.G. Kush Příspěvek č. 18

12.2.2013
Dnes jsou tu předposlední fota holek.
Nakonec jsem přidal 8 dní navíc, tak to bude celkem 68 květu počítáno od nasazení na květ.
Foto:

1.před

2.po

3.tady už je to jasný

4.smutný pohled....

ale jenom do zítra

5.tady už je něco připravenýho

Příště sem už hodím jenom výsledky.

citace:
Původní příspěvek od funec
vypada to dobre, pekne sa nafukli, hlavne ten ice som zvedavy na vysledok, fajcivo to bude ale urcite skvele, aj ked viem, ze ty toho moc nepofajcis

Jo to máš pravdu. I když jsem 21 let kouřil 20-40 denně (a 13 let jsem to taky vydržel bez cigarety !), tak už si nezakouřím nic.

Listy a spodky půjdou na mast, zbytek do Pegasových kapek.

Toť pro dnešek asi všechno a díky všem za ty zelelený kostky
---------------------------------------------------------------------------------
To je zvláštní , že ty popisky u fotek jsou v každým prohlížeči jinak ....

Naposledy upravil yara 12-02-2013 v 23:25 PM

Old Post 12-02-2013 v 23:04 PM
yara je offline   Profil uživatele yara   Find more posts by yara   Foto galerie člena yara   Click here to Send yara a Private Message   Add yara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
funec
Stálý Člen

Karma uživatele funec - 95% PěstitelskáKarma uživatele funec - 95% PěstitelskáKarma uživatele funec - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

parada som rad, ze to dopadlo! Kacka letia, to je jasne!

Skoda, me by to asi aj tak nedalo neubalit aspon jedno od kazdeho, nech viem, co som porobil Ak by si chcel hodit nejaky navod na mast alebo kapky, urcite rad precitam

+ predpest si zabil braacho

600W

Old Post 13-02-2013 v 11:50 AM
funec je offline   Profil uživatele funec   Find more posts by funec   Foto galerie člena funec   Click here to Send funec a Private Message   Add funec to your buddy list     Navštiv homepage uživatele funec! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yara
Stálý Člen

Karma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% PěstitelskáKarma uživatele yara - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od funec

+ predpest si zabil braacho [/B]

Jo, tak ještě že to je jenom "hláška" od Rytmuse.

Jinak dnes už to vegetí na stole a bude to asi boj! 6semen regular, 2semena femizovaný, celkem osm kousků, ale počítám že 3 budou samci, tak ty půjdou pryč. Jsou tam ale 2 kousky Durban Poison, tedy sativa a i když mám 3,5 m do stropu, tak mám strach, abych nemusel dělat díru do stropu.

Mastičky dělám podle nového způsobu 3dny x 3 hod. v troubě na cca 115°C.

PK už užíváme v rodině 3 a můžu potvrdit, že to má mimo jiné velký vliv na cukrovku, kterou sníží cca o polovinu dolů. Při výrobě jsem zjistil, že není žádný rozdíl mezi Pegasovými kapkami a Fénixovými slzy (tedy až na výrobní postup) a výsledný produkt je stejný. Ale o tom píšu jinde, no i tak ale budu stejně dál experimentovat.

Old Post 13-02-2013 v 16:36 PM
yara je offline   Profil uživatele yara   Find more posts by yara   Foto galerie člena yara   Click here to Send yara a Private Message   Add yara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
funec
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

neboj, nic si nezabil

a jejee! na durban bacha, kamos ho mal teraz vonku a bol to boj kontrolovat vysku, aby neprerastol plot urcite doporucim stipat, kludne 2x.

Ak mas niekde temu k vyrobe PK, prosim nalinkuj ma

600W

Old Post 14-02-2013 v 09:29 AM
yara
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Zaštípnutý je to 2x , letělo to jako blázen už v růstu.Asi založím nové téma.

PK jsou tady:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=48460

Jinak jsem si včera vydělal.Přehazoval jsem ve skříni úsporky a ta slabší praskla.(Netušil jsem, že to je tak křehký ) Ještě, že to nebyla ta silnější 250W.

Takže kdyby někdo chtěl někdo elektronický předřadník 80W na elektrické pokusy, tak mu to za poštovný pošlu.

Old Post 14-02-2013 v 09:59 AM
yara
Stálý Člen

2x Devil fruit, 2x Ice, , 2x klon O.G. Kush Příspěvek č. 23

22.2.2013

Report

Všechny vás zdravím a jak jsem slíbil, jsem tu s výsledky výnosů.
Kytky se sušily u stropu v pěstírně, takže je to i za těch pár dní přesušený a při sebemenším dotyku se to sypalo.

1.Foto – 2x Devil fruit od Medical Seeds- 23 + 33 = 56g

2.Foto – 2x Ice od RQS nezklamal s nejvyšším výnosem 30 + 43 = 73g

3.Foto – klony O.G.Kush – které byly mizerné, překvapily svým výnosem a dokonce předčily o 1 gram Devil Fruit – 27+ 30 = 57g

Celkový výnos ze všech šesti kytek je 186g a při 250W sluníčku to vychází na 0,74g/W, což mě plně postačuje.

Na posledním fotu už je materiál připravený na výrobu Pegasových kapek, ale to snad až zítra. Musel jsem to sklepat a trochu stlačit, aby se to do tý plešky na kafe vešlo.

Old Post 22-02-2013 v 14:34 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás