Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jako w planu je 60.dni ale samozrejme dle stawu kytek.wyhoda ze kamos bude sekat kratce predemnou takze cca budu wedet jak dlouho chteji(melo by je jednat o stejne rezy) ale jako mas prawdu wypadaji ze by snesly pac zas tak welke to zatim neni ( +- zapalowac) , no jo.padlo hodne kolinek ale prostor byl wyplnen takye spokojenost
tak mame tady posledni letosni den,wsem dekuji za K+ , cenim si toho,holky mi pekne kynou,par dni se moc nehly a tak jsem mel obawy ale dnes me mile prekvapily,vcera dostaly posledni krmeni se snizenym ph(omylem prehnal s ph down) tak snad jim to moc neublizi,od zitra uz jen wodu nawic jedu na tyden pryc a tak nebudu mit holky pod dozorem(snad se o to domaci osazenswo radne postara)
nejake dnesni foto 43.den 12/12
1-2:ta nejmensi(fotim wzdy ji,je nejblize )
3-4:celek(bohuzel rano uz jsem nestih tmu)
5:wysledek trestani kolenem(joooo pekne jsem ji pokroutil )
Jo jo vypadá to dobře,jen se mi zdá že jsi je mohl trochu víc přihnojovat
jsou až podezřele pěkně zelené a nemají ani jednu spálenou čepel od
hnojiv což může být vysvětlení že se ti to pár dnů nehýbalo a navíc
si myslím jak na to tak koukám že výnos mohl být daleko tučnější
Ale jinak to máš fakt moc pěkné.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
ano souhlasim.wynos mohl byt urcite lepsi,je to dano problemy w rustu a taky ta wyswicena lampa..no proste hodne faktoru,ohledne hnojiw,nejwyssi ec bylo 2,7 pak jsem to uz pomalu snizowal,ted uz ani nemerim(meraky byly pujceny) no spicky jsou lehce chytle ale oprawdu jen tak 1-2 mm.prawe sem to zas nechtel prepalit,za barwu jsem ale rad,po miule zkusenosti se swiluskama kde jsem co 2 dny otrhawal znicene listy a we finale z toho byly oholene chudery,tak ted se aspon powedly pekne kytli
hmm tak to je fakt docela nářez na to co ti chybí nová lampa atd.
Jak říkám mohlo to vypadat lépe,ale jak tak čtu tak ec jsi jim dával
dostatečné to je škoda že ta lampa je vysvícená mohly to být ukázkové
kytky
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
od cca 16.12 uz je lampa nowa.ale i tak.....ale sem rad.ze se libi.kdyz srownam me zkusenosti s wysledkem tak jsem celkem spokojen.(wzdyje co zlepsowat )
koogi1: cowece s tema listama si to dobre zakrikl :-D dnes rano rezawe flicky a lehce spalene koncecky listu :-D .hehe jeste ze dnes zacal flush tal snad budou holky w cajku.ode dneska uz totiz nebudou pod mym 24h drobnohledem(ps:kynou kazdy den,delaji radost )
zdrawim growers po dlouhe odmlce.talze jsem se po 14 vratil domu.vse v pohode kytli dozily s peci ostatnich.bohuzel jelikoz zase musim na 14 pryc tak dnes probehla kosa(cca o tyden drive)bohizel nedalo se nic.delat.clowek si to prpste rad udela sam nez aby to za nej delal nekdo jiny.nebyl by prpbm w duvere ale o ten pocit(vsak to znate)takze pocitam lehce nedozrale ale.zase bude high.ted uz.pekne wysi a susi se.wypadaji nadherne a pozdejii hodim foto ze strihu(moc sem to nedokumentowal) ale hlawne po ususeni smoke report a wynos.ten me cellem zajima :-) . takze zatim diky wsem co se o muj pest zajimali,jeste se ozwu :-)
tak tedy nejake ty fota kosy ale jak rikam neni moc o co stat. zkusim se zamerit spise na finalni suchy produkt (fotka se zapalowacem neni nejwetsi palice ) newim proc jsem to tak fotil ale muzu rict ze co nedokwetly we wysce to dohnaly we zdwojnasobeni sirky takze bobule