Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A posledný pán na holenie, Larry OG Kush. Na koniec dostal ešte 2-3 dni tmy, kým som sa k nemu dostal. Neviem presne kedy som mu vypol svetlo, 73.-75. deň, tak v priemere 74. Už sa tam dalo nájsť vcelku dosť jantáru, tak možno na moje pomery by to chcelo cca ten 70. deň dať dole + nejaká tma, no uvidíme po koštovke. Proti tomu sa mi zdalo, že ST ich mal menej v deň kosy, tam by som to viac zniesol, aspoň nebudem v noci čumeť do kompu a zaspím
Šišky sú relatívne dosť tvrdé. Na omak je cítiť pod prstami tvrdosť ale nie sú tak plne prerastené ako npr ST. CG má šišky veliké, tiež nie sú tak plné ako ST ale je cítiť pod prstami mäkkosť rastlinného materiálu a vyzerajú ako jedna gundža . Neviem ako to lepšie povedať, ale snáď viete čo mám na mysli.
hehe, chlapci a dievcata, zosmolil som maximalne nejake brka a bolo vymalovane ja sa vystriham takychto slubov ale nejako mi to uslo.
ty vole to su uz 3 roky?
Mnozstvo si nepamatam, len viem ze to bolo jedno z lepsich kol. 400 to nebolo a myslim ze 350 sa tam urcite naslo, tak tak nejak + -.
Uz mozem napisat len ze Larryho odporucam. Chut a vona taka nejaka ostro citrusovo borovicova este s nejakou zvlastnou primesou. Pri prvom ovonani ma napadol bergamot alebo nieco na ten styl. Popisovat chute a vone moc neviem. Vypestujte a uvidite
Tieto genetiky mozem len doporucit, nic tym nepokazite. S Larrym sa chce trosku pohrat , je to tahavec, sama ruka, sama noha. ST pravy opak, moc sa netaha ostava pri zemi, sisky mensie ale zato pekne tvrde, chutne. CG .... jedli ste niekedy Bonpari? tak ten cerveny, alebo zlty alebo oranzovy neviem, mnam snad sa k nemu zase coskoro dostanem.
Ale ste ma navnadili boa jeo.