Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja mám taky airdome, bohužel sem ještě nikde nenašel kolik litru vzduchu je optimální pro jeden a o tom spojování těch aidome na jeden vývod si nejsem jist jestli vzduch půjde do každého stejně. Hojky
Největší chyba, kterou v životě můžeš udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláš.
Up bude po stěhování, teď bych si to tady vyžral jak jsem je trápil : / od nedostatku kvuli špatnému pH pro přehnojení a plíseň se taky ukázala 4 z 15 jsou fest vystreslý. Sere mě počet kytek v květníku, příští kolo každá holka svůj !!!
@kami po tomhle infu jsem nepátral, ale vzhledem k tomu objemu vody, ktery vzduchujes ze neni potreba tolik, ale cim vic tim lip
V týdnu bude stěhování do zeleného pokoje a dodám foto
hoj Honzacek, sice jedu atopot1 mám dva květníky po dvou kytkách a vypadá, že jim to moc nevadí, k tomu Ph sem pozoroval, že se mi zvedá, tak jim v zásobníku dávám Ph 5.7 a po třech dnech je v podtácku Ph 6-6.1 a kytky vypadají v poho. Zatím sem spokojen, Zatím hoj a ať se daří
Největší chyba, kterou v životě můžeš udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláš.
Tak už je přestěhováno do trvalého bydliště, konečně !
Jinak jsem kvůli počátečním chybám protáhl růst skoro na měsíc, včera tj. 1.2 měli prvních 12 hodin. Původní plán roztahat po celém prostoru jsem zavrhnul, jen sem ohnul vršky a dal prostor spodním větvím.
pH sem konečně vychytal - už nikdy nebudu používát papírky za 20kč z Ebay !
Foto je z telefonu, sorry za kvalitu.
Jinak jedeme snad už perfektně, kytky dopňují vodu každý den, takže spotřeba je 6l denně. Některý lístky jsou připáleny, ale lehce.
Na 10l dávám 4ml grow,4ml bloom,2 ml GS a 2 ml kořenáče,2ml TML (miluju tuhle fičuru) 8 kapek kyseliny. EC nemeřím
Teplota do 28stupnů, vlhkost mezi 60-80%.
Další up už bude s lepšíma fotkama a doplním postřehy, teď sem zasekanej školou, adiktologie není zase taková sranda jen o drogách