Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
z těch několika regular semínek se vyklubali nakonec 2 samci. kupodivu to byly zrovna kytky, který byly úplně nejhorší, takže jsem nakonec rád, protože bych je stejně odstranil. zůstalo tam 8 krásných samiček
na to strikani bacha snadno to preseres me takle pri prvnim growu začala řádit listová plísen ale to byly začátky ted kdyz si na to vzpomenu co sem byl za amatera... tak držim palce
Zdarek, tak jak se zvětšujou květy ?
Ještě mě napadlo k tomu stříkání, kterym každou chvíli srážíš 29C jim nevadí ?
Já odevsat slysim ze za svetla se nemá kropit vůbec
zdravím, včera jsem dělal několik fotek a mám je sem večer v plánu naházet. Květy se nafukujou moc pěkně, zrovna jsou v té fázi, že každý den je na nich opravdu vidět. Jinak už víc jak týden nekropim, jinak těch 29 jim očividně nevadí, vypadají zdravě a ani listí nežloutne, prostě nic.
takže dnes je to 25. den květu a holky se mají k světu. Na to že mají víc jak půlku před sebou tak je to skvělý! Navíc tu potentnější půlku mrkněte na fotky, některé stojí za to si zvětšit.
Něco je špatně, asi nedostatek dusíku. Prostě mi to strašně všechno zežloutlo. Všechno ne, až na jednu ne. nevím proč ta jedna je v pořádku a ty zbylé umírají, foto dodám
Tak po dlouhé době jsem tu zase, a potřebuji poradit.
Mám v boxu 15 klonů teď se mi tam začala objevovat nějaká breberka, myslím, že to bude z hlíny co jsem koupil. Mám tam Royal mix od Plagron a už delší dobu se mi to tam množí, jsem v 17tém dnu květu, teplota ve dne max 28 v noci 20, ikdyž teplota mi do nedávna lítala i k 35°, než jsem zapojil cooltube. Ph je od 6.1 do 6.2. EC teď mají 1.3. Prosím koukněte se na foto a poraďte, děkuji
Původní příspěvek od str3p Třásněnka? Koukni zespod listu jestli tam neco nelozi.
to né, spíš po těch listech lezou takové malé breberky, jak miniaturní červíci to vypadá... je to čím dál tím horší. Občas to otrhám, ale druhej den jeto tam zase