Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Samozrejme. Foto susiny bude. Dufam ze sa mi dovtedy vrati objektiv zo servisu aby boli krajsie fotky ako dnes. Smoke reporty budu dva. Odomna a od kolegu a som zvedavy ci bu rovnake
Zdar, je to fakt pekna kytka! Nakonec taky jedu Flo od DJ Short, doslo k mensimu nedorozumeni, takze to neni od DP.
Muzes mi prosim te pisnout v jake vysce jsi to prepinal a na kolika cislech se zastavil rust po prepnuti? Jedu to pod 4 kilcem a mam docela strach, ze jsem to prepl brzo... Ale zas geny sativy jsou geny sativy, vysledna vyska bude prekvapenim tak aj tak... Je mi jasne ze mame jiny setup a asi i jiny fenotyp, ale mohlo by to +/- sedet... Diky a at se dari!
Záleží ktoré feno si prepol..chilly má jedničku a ty si mal tuším mix 1 a B.
Inak klobúk dole s dvojitou skliznou, tie spodky vyzerajú úžasne . aj by som ti dal k+ ale už ma nepustí
Výnos: Redšie šišky ale všetko vynahrádza fantastický čistý high
Chuť: Lahko ovocná a na konci jazyku taký sladký závoj
Stav: Fantastický meditačný uvolnené telo aj hlava - žiadny gaučák.
Sumár: Aj keď je výnos slabší ( určite sa dá pod silnešou vatážou dosiahnúž slušný výsledok) som stýmto modelom nadmieru spokojný. Premňa zatial najideálneší model
Z ostrihaných okvetných lískov som spravil trochu vodného hašu tak sa teším na víkend
Pár foto:
Prebehly ešte dve skúšky plameňom. jednu som robil ja rekreačný hulič ( 1x-2x za mesiac) a kolega chronický hulič každý deń .
Ja: chuť sa už nezmenila. Stav ako som písal uvolnený a šťastný. Ja som ešte nemal model ktorý by ma takto bavil
Kolega: Vôbec nebol tým taký nadšený ako ja, očakával od toho viac. On je zaťažený na indicu a že mu to je nejaké slabé.
Váženie: aj napriek mojej chybe ( narval som do boxu toho moc) bolo toho viac ako som očakával. Prvé váženie boli vrchy z prvej kosy. Bolo toho celkom 97g. Potom nasledovali spodky tých bolo 34g.
celkový výnos 131g luxus hulenia.
ďalšie kolo bude MEDIC kúpil som si od CBD CREW SKUNK HAZE. Tak sa bude variť masť