Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Změnila vás nějak ganja?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
fefl
Stálý Člen

Karma uživatele fefl - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

jojo neco jako psal gizmo a ostatní nenasírám se...teď nám sežraly slimáci celý pole a nák mi to newa dyt mam este jedno ne??? číííííííízzzzzzz....

Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!

100W Hydro-polosuk-feferonky a papriky CO2 levnejc

Old Post 05-05-2003 v 21:07 PM
fefl je offline   Profil uživatele fefl   Find more posts by fefl   Foto galerie člena fefl   Click here to Send fefl a Private Message   Add fefl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zemiak
Nový Člen

Karma uživatele zemiak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Hmmm nooo ja sa tiez neako inak pozeram na ten svet. Teraz som sa akurat vratil z jednej super akcie u kamarata na izbe kde sme predebatovali asi 6 hodin partia vyhulenych ludi. A to o naozaj zavaznych veciach aj ked nie s pohladu jednotlivca ale skor globalne. Ale inak pohoda, ovela menej sa rozculujem (teraz uz vobec nikdy), niekto tu nieco pisal o tom ze sa clovek postavi v nazoroch uz aj svojej matke na odpor, tak to potvrdzujem a doplnam nielen matke. A este jedno ktory rodicia nevedia ze hulite povedzte im to je to tak lepsie. ;-) CUS

Wasuuuuup BROTHER!!! )

Old Post 06-05-2003 v 02:06 AM
zemiak je offline   Profil uživatele zemiak   Find more posts by zemiak   Foto galerie člena zemiak   Click here to Send zemiak a Private Message   Add zemiak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

.......... Příspěvek č. 19

2zemiak: jo ja bych ji to rad rekl a uz se na tom i castecne pracuje ale vysvetli to nejak cloveku kterej mel dvakrta v zivote cigaro a jednou za rok se napije.......... jo a s tim ze se vzpiram rodicum je pravda. a posledni dobou i hodne duchodcum. na ty su fakt alergickej.

Old Post 06-05-2003 v 06:50 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Pamet je sice tocha slabsia, ale studovanim - precvicovanim pameti sa to da fpoho spravit.
Ale po psychickej stranke urcite k lepsiemu - som iny clovek - nie som abolutne agresivny, kludnejsi, mierumilovnejsi, a este veela dobreho.
takze huleniu zdar.

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama

www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 20-11-2003 v 19:29 PM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC/majk
Nový Člen

Karma uživatele THC/majk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

No ja to na sobe pozoruju asi takhle kratkodobou pamet mam docela v p..i , ale zase si pridu vic v pohode tolik veci me nesere a tak.No ma to svoje pro i proti jako vsechno

Old Post 20-11-2003 v 20:37 PM
THC/majk je offline   Profil uživatele THC/majk   Find more posts by THC/majk   Foto galerie člena THC/majk   Click here to Send THC/majk a Private Message   Add THC/majk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
director
Stálý Člen

Karma uživatele director - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ganja mě nezměnila, ale inspirovala mě v mnoha věcech.. a jsem za to rád..

Old Post 21-11-2003 v 09:12 AM
director je offline   Profil uživatele director   Find more posts by director   Foto galerie člena director   Click here to Send director a Private Message   Add director to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skrami
Nový Člen

Karma uživatele Skrami - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

No řekl bych že mě to trošku změnilo no mám kratkodobovou pamet pryč ale zato když mám pauzu přez tejden tak ve škole mám hustý úlety a mám stoho docela problemy. ale ja jsem spokojenej takovej jakej jsem a hulit budu dál

Old Post 21-11-2003 v 09:48 AM
Skrami je offline   Profil uživatele Skrami   Find more posts by Skrami   Foto galerie člena Skrami     Add Skrami to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thc_george
Stálý Člen

Karma uživatele thc_george - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

hulení mě změnilo určitě, ale jak to pořádně nevim.. jenom to tak cejtim prostě.. třeba, že je potřeba řešit jenom ty věci, který se opravdu řešit musej a neřešit píčoviny..

Old Post 21-11-2003 v 11:33 AM
thc_george je offline   Profil uživatele thc_george   Find more posts by thc_george   Foto galerie člena thc_george   Click here to Send thc_george a Private Message   Add thc_george to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Mno jak ta kvidím píše každej vesmě to stejný, já to nebudu měnit...takže pokud chcete vědět jestli sjem se změnil tak si přečtěte tuto stránku zpět na začátek ;-)

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 21-11-2003 v 17:12 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adamo
Stálý Člen

Karma uživatele adamo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Myslim ze ma dost zmenila- mam kludny a bezstresovy zyvot (samozrejme ze si musim nalozit), ale do pohody...

iťs funny friend!

Old Post 21-11-2003 v 23:00 PM
adamo je offline   Profil uživatele adamo   Find more posts by adamo   Foto galerie člena adamo   Click here to Send adamo a Private Message   Add adamo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Listy
Nový Člen

Karma uživatele Listy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

jestli změnila!! že se ptáte, to je jasný že změnila a to k dobrýmu.
Sice je paměť na hovno, ale zatim to jde a občas si dám pauzu, tak že si nestěžuju

Old Post 22-11-2003 v 13:08 PM
Listy je offline   Profil uživatele Listy   Find more posts by Listy   Foto galerie člena Listy   Click here to Send Listy a Private Message   Add Listy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Listy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fawkes
Stálý Člen

Karma uživatele Fawkes - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Tak me Ganja poznamanala negativne i pozitivne
negativne: Sem docela vypatlenej - jako ze mam uplne debilni kecy a smeju se uplne trapnym vecem (dohromady s mym kamosem) a zhorsila se mi pamet (ale tomu se dycky jen zasmeju
pozitivne: Sem v pohode daleko vic nez kdy predtim . treba si nepamatuju kdy sem se naposled pral ... a vubec sem ohodne prijmnejsi vuci cizim lidem .. rad pomuzu a tak
a taky delam weby a od ty doby co hulim mam skveli napady na design ... viz dole my page - to je ten domecek s www

Old Post 22-11-2003 v 21:01 PM
Fawkes je offline   Profil uživatele Fawkes   Find more posts by Fawkes   Foto galerie člena Fawkes   Click here to Send Fawkes a Private Message   Add Fawkes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fawkes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
recol
Stálý Člen

Karma uživatele recol - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Hulim sice len rok a pol ale myslim ze som tym ziskal vlastny pohlad na svet a som aspoz z 1/2 sam sebou . Yep, a pamat je zatial v poho...

\_recol___/

Old Post 23-11-2003 v 10:34 AM
recol je offline   Profil uživatele recol   Find more posts by recol   Foto galerie člena recol   Click here to Send recol a Private Message   Add recol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele recol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od Fawkes
Tak me Ganja poznamanala negativne i pozitivne
negativne: Sem docela vypatlenej - jako ze mam uplne debilni kecy a smeju se uplne trapnym vecem (dohromady s mym kamosem)

hele, to musis brát pozitivně:
debilní kecy ------> používam svuj jazyk svobodně bez omezení společenskejch konvencí
směju se trapným věcem-------------> naučil jsem se nacházet humor i na těch nejnečekanějších věcech
zhoršila se mi paměť---> tak si třeba řikej, že si víc užíváš přítomnost a nehrabeš se v minulosti

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 23-11-2003 v 17:33 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fawkes
Stálý Člen

Karma uživatele Fawkes - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Dude ::
No jo to je fakt
Chytry zduvodneni

Old Post 23-11-2003 v 19:35 PM
Fawkes je offline   Profil uživatele Fawkes   Find more posts by Fawkes   Foto galerie člena Fawkes   Click here to Send Fawkes a Private Message   Add Fawkes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fawkes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

mno podle me me to zmenilo dost ale v kladnem smyslu, ikdys zapominam dost i po pulrocni pauze, mno mozna byla jenom dvoumesicni ale tak jako tak dlouho doba, urcite nejsem ten kdo s huleni prejde na horsi jak rikaji nekteri ..............

Old Post 23-11-2003 v 20:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás