Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmmm nooo ja sa tiez neako inak pozeram na ten svet. Teraz som sa akurat vratil z jednej super akcie u kamarata na izbe kde sme predebatovali asi 6 hodin partia vyhulenych ludi. A to o naozaj zavaznych veciach aj ked nie s pohladu jednotlivca ale skor globalne. Ale inak pohoda, ovela menej sa rozculujem (teraz uz vobec nikdy), niekto tu nieco pisal o tom ze sa clovek postavi v nazoroch uz aj svojej matke na odpor, tak to potvrdzujem a doplnam nielen matke. A este jedno ktory rodicia nevedia ze hulite povedzte im to je to tak lepsie. ;-) CUS
2zemiak: jo ja bych ji to rad rekl a uz se na tom i castecne pracuje ale vysvetli to nejak cloveku kterej mel dvakrta v zivote cigaro a jednou za rok se napije.......... jo a s tim ze se vzpiram rodicum je pravda. a posledni dobou i hodne duchodcum. na ty su fakt alergickej.
Pamet je sice tocha slabsia, ale studovanim - precvicovanim pameti sa to da fpoho spravit.
Ale po psychickej stranke urcite k lepsiemu - som iny clovek - nie som abolutne agresivny, kludnejsi, mierumilovnejsi, a este veela dobreho.
takze huleniu zdar.
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
No ja to na sobe pozoruju asi takhle kratkodobou pamet mam docela v p..i , ale zase si pridu vic v pohode tolik veci me nesere a tak.No ma to svoje pro i proti jako vsechno
No řekl bych že mě to trošku změnilo no mám kratkodobovou pamet pryč ale zato když mám pauzu přez tejden tak ve škole mám hustý úlety a mám stoho docela problemy. ale ja jsem spokojenej takovej jakej jsem a hulit budu dál
hulení mě změnilo určitě, ale jak to pořádně nevim.. jenom to tak cejtim prostě.. třeba, že je potřeba řešit jenom ty věci, který se opravdu řešit musej a neřešit píčoviny..
Mno jak ta kvidím píše každej vesmě to stejný, já to nebudu měnit...takže pokud chcete vědět jestli sjem se změnil tak si přečtěte tuto stránku zpět na začátek ;-)
jestli změnila!! že se ptáte, to je jasný že změnila a to k dobrýmu.
Sice je paměť na hovno, ale zatim to jde a občas si dám pauzu, tak že si nestěžuju
Tak me Ganja poznamanala negativne i pozitivne
negativne: Sem docela vypatlenej - jako ze mam uplne debilni kecy a smeju se uplne trapnym vecem (dohromady s mym kamosem) a zhorsila se mi pamet (ale tomu se dycky jen zasmeju
pozitivne: Sem v pohode daleko vic nez kdy predtim . treba si nepamatuju kdy sem se naposled pral ... a vubec sem ohodne prijmnejsi vuci cizim lidem .. rad pomuzu a tak
a taky delam weby a od ty doby co hulim mam skveli napady na design ... viz dole my page - to je ten domecek s www
Původní příspěvek od Fawkes Tak me Ganja poznamanala negativne i pozitivne
negativne: Sem docela vypatlenej - jako ze mam uplne debilni kecy a smeju se uplne trapnym vecem (dohromady s mym kamosem)
hele, to musis brát pozitivně:
debilní kecy ------> používam svuj jazyk svobodně bez omezení společenskejch konvencí
směju se trapným věcem-------------> naučil jsem se nacházet humor i na těch nejnečekanějších věcech
zhoršila se mi paměť---> tak si třeba řikej, že si víc užíváš přítomnost a nehrabeš se v minulosti
mno podle me me to zmenilo dost ale v kladnem smyslu, ikdys zapominam dost i po pulrocni pauze, mno mozna byla jenom dvoumesicni ale tak jako tak dlouho doba, urcite nejsem ten kdo s huleni prejde na horsi jak rikaji nekteri ..............