Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Světlo na pojezdu neni. Každý druhý den ale květinky přemišťuju z mista na misto což by teoreticky mohlo stačit a však i když se to nezda mista maji dost
Tak za tmy jsem to musel fotit z dalky přes zoom jelikož HB mi totalně oslňoval foťak i když jsem ho měl nastaveny na nejmenši citlivost :/ Za světla se foti lepe. Teda aspoň mě když to nehazi čary.
Jo stonky prošly těžkým treningem Včera jsem musel vytrhavat zarostle provazky ze stonku.
Konečně mam zase chvilku čas se věnovat zeleni.
Dnes holky prošly proplachem substratu ve vaně.
Den,dva budou hladovět a zase dostanou pak nažrat.
Duvodem proplachu byly fličky na listech jako při nedostatku vapnuku/přebytku drasliku. Ph bylo v normalu. Duvodem možna bylo i přilišne přesyceni substratu živinami. Bohužel EC metr vypověděl službu :/
Zdravim, mam skoro indeticky vyber seminek (taky od fair seeds) a po shlednuti tveho pestu jsem se docela uklidnil (hodne lidi je tu pomlouva a i growshopy k nim nejsou zrovna nakloneny). Chci se jen zeptat, zastrihaval jsi nebo jen ohybal ? Diky moc a preju uspesne dokonceni pestu