Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Psal jsi že jsou všechny samice,tak jsem se ptal zda li máš kytky z feminizovaných nebo regulérních semen,nějaký odkaz je víš na co
není nad to jak napíšeš pár vět sám.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Ahoj, nikdo se ti k pH neozval, ale připadá mi dost vysoké, asi by se hodila kapka pH down. Na druhou stranu kytičky vypadají pěkně, zdravě a nestěžují si. Takže jistý si nejsem. Já mám vodu kolem 7 a přidávám trošku octa (moudro z Mandaly, ti radí všechno organické).
Původní příspěvek od Zefram Cochrane Ahoj, nikdo se ti k pH neozval, ale připadá mi dost vysoké, asi by se hodila kapka pH down. Na druhou stranu kytičky vypadají pěkně, zdravě a nestěžují si. Takže jistý si nejsem. Já mám vodu kolem 7 a přidávám trošku octa (moudro z Mandaly, ti radí všechno organické).
Ahoj ..PH jsem fakt neřešil a nemám EC metr Mám digital multimetr který mi ukazuje v hlíně ph7 . jen to asi nebude uplně aktuální protože když změřím vodu dostanu taky ph7 dokud sním nezačnu ve vodě točit a ph padne dolu na 6,5 . jinak PH down jsem začal dávat až s hnojivy, protože jsem počítal s ph 7 dávám zálivku na PH 5-5.5. Jak jsi psal vypadají v pohodě tak to ani víc neřeším . každopádně si myslím že u jiné genetiky by mě to mohlo potrápit .)
btw: premýšlel jsem na scrog , mám i síť ale nejdu do toho kvůli vyndávání kyti. Navíc do Homeboxu je vstup jen zepředu což je pro mne docela fail.
Zdar pane,mas to moc pekne budu sledovat,mam tez 120x120x200 a 17 ks ultimate tet 12/18 a lampy ve stejne kombinacy,tak budu sledovat co a jak delas,jedu poprve. At to roste
čau máš to moc pěkný na poprvé a ode mě k+ jen se ti divím že jsi do hlíny vybral hnojky ah já jsem s tím taky takhle v hlíně začínal a tu ostrost z toho jen tak nevypláchneš ani po 14 dnech na vodě nejsou moc ok chut jo , ale ta ostrost při kouření nic moc skus třeba aspon kokos tam to z toho dostaneš...
Původní příspěvek od Salatos čau máš to moc pěkný na poprvé a ode mě k+ jen se ti divím že jsi do hlíny vybral hnojky ah já jsem s tím taky takhle v hlíně začínal a tu ostrost z toho jen tak nevypláchneš ani po 14 dnech na vodě nejsou moc ok chut jo , ale ta ostrost při kouření nic moc skus třeba aspon kokos tam to z toho dostaneš...
Ahoj. Díky za K+, popravdě jsem hnojky nevybíral já. Asi je blbost přejít teď na něco jiného? Každopádně ještě bych dobral alspoň Exxellarator a určitě na konec Final . Další kolo AH určitě nepojedu a chtěl bych zkusit spíše Metrop.
Jinak tady mám ještě Green Sensatoin a zítra nahodím šestikuli ať si holky taky něco užijou.
Hoj hnojky bych už asi neměnil a dojel to na těch co máš,no a pokud nechceš mít substrát zanesený moc tak jim dávej jen poloviční hodnoty hnojiv a více prolévej vodou jen s nafukátorem palic
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Původní příspěvek od koogi1 Hoj hnojky bych už asi neměnil a dojel to na těch co máš,no a pokud nechceš mít substrát zanesený moc tak jim dávej jen poloviční hodnoty hnojiv a více prolévej vodou jen s nafukátorem palic
Čau koogi1. jj už to dotáhnu do konce , ale asi by se nic nestalo ne?