Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nenadavam ti nejak nebo neco . Urcite to nejak dojedou, jen v tehle vecech se nikdy nevyplati setrit, vim to sam z prvniho kola. Kaslal sem na PH, objem kvetinacu.. A kytky mi to taky daly pekne sezrat na hotovym produktu.
mam 4,5l ale do kruhu coz uz mi bylo receno ze neni nic moc ale tedkon uz se to bojim presadit abych to neoddelal uplne :-D nebo myslis ze by to slo?? rovnou bych hodil lepsi hlinu obednal jsem si Plagron Bat-mix
sk8 prosím tě potřeboval bych jestli by jsi mi nemohl jeste poradit. Mam 23 den rustu a chtel bych vedet kdy bych tak mel prepnout na kvet? a jestli mezi tim prepnutim mam nechat nejakej proces jako nechat dyl tmu a pak zapnout aby se kytky nezblaznili. Jednou jsem to tady nekde nasel jak to nekdo psal ale tedkon to bohuzel nemuzu uz najit :-( byl bych moc vdecnej za radu a nekdy v tydnu by mela prijit hlina zda nebudou v obchode nejak dlouho zdrzovat tak pak dam foto v novem ;-)dik
Ahoj, záleží jak máš kytky vysoké, a jak vysoký máš box? To jsem se nikde nedočetl, tudíž si nehodlám tipovat. 150W prosvítí cca 30cm. Neboli do 30cm je to efektivní. Tak napiš údaje a pak to dáme dohromady . Jinak co se týče přepnutí. Po 18h světle nastavíš 12 hodin tmy a poté naskočí slunce už na těch zmíněných 12 hodin světla. Pro kytky je to šok tak jako tak, ale nic co by jim nějak ublížilo.
Zdravim, tak skrin je 160v,80s, a 50hluboka. Je to udelany z klasicky satni skrine:-Dkytky dnes az prijedu z prace zmerim ale myslim ze tak kolem tech 30 uz by mohli byt vysoke. Tsk je dobry ze muzu takhle hned zmenit. A je lepsi kdyz bude svitit umele slunko odpoledne vid?aby se mi tam nedostavalo nejaky deni svtelo kdyz by to bylo ve vsedni den jak v procesu spanku . urcite chapes jak to myslim:-D
Ano asi je lepší svítit ve dne, ale záleží podle tarifu elektřiny. Jinak jestli maj holky už 30cm, tak přepínej omažitě . Je to spíše sativa, takže to vystřelí a spodky stejně budeš muset oholit