Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To že jsou hodně hákliví jsem vědel, ale ani ve snu by mě nenapadlo že až takovýmto způsobem! Hold je to ryba kterou si rád dám a mít jí z vlastního chovu by bylo super. Příští týden se mám sejít se známým který se chovem ryb zabívá tak potom budu moudřejší.
Potřeboval bych krapátko poradit jelikož mi do pokoje nejde vbc moc světla a v zimě to bude ještě horší chci přidat nějaké to led světlo na dosvěcování + stavba malé skříňky ca 90*90 * 40-50 opět mi nejde o pěstování kuřiva nýbrž o nějakou tu zeleninu nejspíše salát. Našel sem tunhle modul http://www.alibaba.com/product-gs/6...D_chip_new.html
Je to složení dvou vlnových délek v rozmezí 660-690
dokonce tam je uvedeno že jsou vhodné pro pěstování rostlin ale průser je že nemám přílišnou důvěru něco platit předem kord když je to z číny ale ta cena pří odběru více ks by mohla být pěkná tak uvidím
Taky jsem uvažoval o tomhle systému, páč mám jedno francouzký okno na jih a nikdo tamtudy nechodí. Předpokládám že tě inspirovala Britta Riley a její http://www.windowfarms.com/
Já jsem se na to vykašlal, protože jsem nikde nenašel žádný hydroponický hnojivo pro zeleninu, takže bych se tě chtěl zeptat, co si použil ty.
Jinak alibaba.com je opravdu loupežnickej server. Ač jsem se snažil nikdy jsem na tomhle serveru nedostal k úspěšnýmu obchodu. Ale tím tě nechci nijak od tvýho záměru zrazovat
Od nich sem pobral ten rozvod vody čímž mi odpadlo druhé čerpadlo a celej systém díky tomu žere 3w, už mám rozdělané solární napájení a chci to táhnout přez sluníčko .-)
Co se týče hnojiv tak já osobně nepoužívám žádné jelikož jedu Aquaponiji tudíš o hnojení se mi staraj ryby... akorád je fakt že rosliny zatím docela trpí rsp nevypadají ani nerostou jak bych si představoval tudíš musím vychytat ideální množství ryb vůči rostlinám.. každopádně jilikož mám tento problém tak uvažuju že koupím nějaké hnojivo pro akvarijní rostliny, mám sice doma hnojky od AH ale nejsem si jistej že by se to rybám moc líbilo.
Každopádně jestli ty dumáš jen na hydroponijí tak bych se vbc nebál použít klasické hnojiva Ah dělají tří složkové tudíš ve finále si roztok můžeš vytvořit dle svých potřeb chce to jen trocha zaexperimentovat někde zahlédl i hnojiva které byli určené do hydra a prodávali se účelově tuším na rajčata.... mimochodem Krystalon dělá taky hnojivo pro hydro systémy.
to s těma rybama jsem nějak nezachytil, sory. Ještě se na ty hnojky podívám a třeba budou rajčata i v zimě
jak velkej brodel ti dělá to vyústění nahoře? na internetu jsem koukal, že si na ten vršek lidi vyrábějí takovej malej tlumič hluku, protože jak ty bublinky s kapalinou vycházejí ven, tak vydávaj dost slyšitelný zvuky
Slyšet to docela šlo, ale když sem poladil průtok a na to vyustění dal kus hadičky která vede až do květníku tak je to vpoho, mám to v pokoji a vbc mě to neruší .-) každopádně kdyby to bylo tiší určitě by se nic nestalo, nemáš někde link na ten tlumič docela by mě to zajímalo jak to funguje.
tak po dlouhé době, pokusů a omylů se začalo trochu dařit z části že je venku už trocha toho sluníčka kterého se v zimně moc nedostávalo a rostlinám se moc nechtělo a části se systém zajel a proběhli nějaké ty úpravy. pár aktuálních fotek