Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sice to sem moc nepatří, ale když už sem tady ty svoje kytky v kukuřici začal popisovat tak by byla blbost psát to teď někam jinam.
Byl sem se podívat a je jasný že mi na to lezou srnky. Jenže kvůli dvoum kytkám se s tim už nebudu nijak párat. Ale neni to zas až tak špatný. Tu ukouslou kytku u země bych přirovnal k nějakýmu pařezu z kterýho zase začali růst větvičky, vypadá to docela pěkně, takovej keřík. Ta druhá je už docela vysoká a jak jí ty svině srnky furt vokusujou tak má strašně moc větviček (asi jako kdybych tam pořád chodil a pořád jí zastříhával), ale nevypadá nijak špatně spíš jako kdyby jí to prospívalo. A taky sem někde čet že konopí má na listech nějaký obraný háčky nebo tak něco co vždycky těmhle sviním pěkně pocuchá žaludek.
Tak uvidíme
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
2 Taker:
No vidish, alespon treba jednou budou ty svinje uzitecnyy. Jinak asi vish jakejma vsema zpusobama ji odtamtud dostat. Mne zatim nejlip fungovaly moje ponozky, co jsem jim tam po 3 dnech noseni :-) nechal...
Jo tak ponožky mě taky napadly, jenže ty moje by za sebou nechávaly takovou pachovou stopu, že by to sice vodlákalo srnky, ale přijeli by z chemickýho, protože by si mysleli že se stala ňáká chemická katastrofa:-)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Takze jsem se zkousel hrabat tema materialama od matii, co ty sraczky prodava zemedelcum a tady mam zatim obecny vysledek:
Kukurice se seje bud morenaa ci nemorenaaa. Nevim co tim sledujou, ale kazdopadne je HERMAFRODIT. Cili qete nahore a dole maa plody (semena POPCORN :-)). Vsechny tyto sajrajty tedy pracujii na principu hubeni DVOU POHLAVNICH PLEVELUU. Tudiz i nasich kytiicek. Tento sracz ma za cil znicit vse zive v poli, kde je kukurice.
To nejdulezitejsi : kdy tento sracz aplikuji na poli
Na tech materialech nebylo samozrejme datum ci cas, kdy od zaseti aplikovat. Ale: Obecne v materialech bylo, ze se toto aplikuje az v okamziku, kdy kukurice ma na sobe jiz zarodky obou pohlavi. Tyto zarodky ovsem neuvidime ocima, daji se zjistit pouze laboratorne z fotosyntézy a na to samozrejme nikdo nemaa penize. Proto jsem se tedy mamky ptal, kdy to tam zacnou srat ??? Ona rikala a ted budu citovat : "Namydli to podle toho, jak se jim zda jiz kukurice odolna - (nekdo pocita patra listuu, jiny to bere podle sily stonku cca 2-3cm). Takze asi opravdu nejsem schopen urcit presny cas a tim tak ochranit nase deti.
Na zaver: Techto pripravku se prodava v CR nekolik stovek od desitek distribucnich firem po cele CR. Je to oprawdu velky kseft a zemedelci vetsinou plati ne penezi, ale dohodnutou casti urody, ponevadz jak vime, stale nemaji penize.....
Komu jsem timto alespon trochu pomohl, tak diky, jinak pripravuji graf s prehledem presne aplikace u 10 nejrozsirenejsich herbiciduu. Tam by mel byt i nakres rostliny kukukukuruuku a rozmeziii mezi jednotlivymi rozstriky.
Fak díky za info vra_tekku a ode mě za to jednou K+
Diky a jeste to nejni fse, akorat zase ted mam na praci dulezitejsi vjeci. Sklizen mam f plnym proudu a diky tomu krasnymu zari to vypada na nejlepsi kvalitou i kvantitou :-) modely za moji cca 7 letou karieru pestovani. Ozvu se zase czusss.