Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar tady je slíbená fotoska jak to valí, bohužel si kytky postěžovali ( a to dost razantně ) , že jim chybí fosfor a než se stihli probrat, tak měli dost listů žlutých :/
Chci seknout o týden dřív (tj kolem sedmého týdne).
A vypadá takhle...
...viděl bych to na kosu, smrad v místnosti mám fakt neuvěřitelnej a na dotek lepí jak potvora. Dneska sem dostal nové řezstvo, tak se v nejbližší době těšte na report
Jo, něco z toho bude...Mohlo by to bejt plnější, viď? Hold tolik krků neutáhne...možná kdyby měla víc místa na kořeny...kdyby, kdyby... Bude to určo dobrej čoud.
Původní příspěvek od chlapeczlesa Jo, něco z toho bude...Mohlo by to bejt plnější, viď? Hold tolik krků neutáhne...možná kdyby měla víc místa na kořeny...kdyby, kdyby... Bude to určo dobrej čoud.
kořenama to určitě nebude, podívej se na můj thead - mám tam libra truhlíky - dole drenáž, a pak coco + černozem a každá kytka má cca 15x10x10 cm - maximálně
můj osobní názor je , že to má moc hustý uvnitř a proto neměly palice tolik místa, stonek má tlustej, takže by tam řepy mohly být pěkné
Jo měl sem to víc roztahat. Hlavně sem přepínal moc brzo a kytka se tolik nevytáhla jak sem čekal... měla ještě dobrejch 30 číslo povyrůst a bylo by to eňo ňůňo, ale tak není každej den posvícení ne?
Každopádně to bude skvělý pohulení, smrdí to opravdu děsivě.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk