Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaute,tak dnes je to 7 den 12/12.
Holky dostaly zalivku kazda po 0,9litru
Taky probehla sprska phitaminu jako kazdy tyden,zatim si myslim ze je to ok.JInak vlchkost zatim drzim 70 az 80 uz bez zvlchcovacky
Teplota den25-29
noc 18-20
12 den 12/12
včera prolito enzymy,výška holek je okolo 50 cm,
Taky jsem udělal kompletní údržbu kumbálku,vše je umyto a svěží.
Přidal jsem ještě jeden ofuk aby pěkně sílily.
Jinak ice cream se hodně vytáhl do výšky nebulky jsou o trochu menší ale oni je doženou,musel jsem přenastavit digi hodiny odvětráni,ted jak se ochladilo tak stačí odvětrávat 30 min vypnuto a 15 min jede na plný výkon,pak džím teplotu 25-29,vlhkost 60-70
Tak dnes je to 25 den v kvetu pred dvema dny jsem je preventivne postrikal sprusitem jinak nebulky se moc od prepnuti nevytahly tak priste urcite jeste tak o tyden dele by snesly ,ale to nevadi vypodlozil jsem je a jsou stejne vysoky jako ostatni holky,hnojim porad stejne jen pk 13=14 a prolejvam enzymes tady nejaky foto
jinak vlchkost kdyz spinkaji je docela brutal vysoka a to mam pusteny odtah naplno,jeste to musim nejak podchytit ,,,,no venku je vlhko a uz se blizi zima tak uvidime jak to dopadne
dnes 6.11.2012 je to 35 dni 12/12
holky zacinaj pekne bobtnat,dnes prolito enzymy a trochu jsem jim prostrihal listy co stinili hlavickam,jinak vlhkost kdyz svitim tak 50 az 56,kdyz spinkaj tak porad hodne vysoko 80 -90 a to jede odtah na plno,asi by sem jim mel trochu pritopit ale zatim na to prdim,teplotu drzim v pohode na 28 stupnich v noci 19 a ted par fotek