Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 9x ERSB+600W=
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
toketoy
Stálý Člen

Karma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

malá ochutnávka ersb

Old Post 18-11-2012 v 23:00 PM
toketoy je offline   Profil uživatele toketoy   Find more posts by toketoy   Foto galerie člena toketoy   Click here to Send toketoy a Private Message   Add toketoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokuston
Stálý Člen

Karma uživatele Pokuston - 94% PěstitelskáKarma uživatele Pokuston - 94% PěstitelskáKarma uživatele Pokuston - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zdarec,koukam krasa Mas to nadherne. Budu sledovat a ucit se Jinak uz mam taky sve kotatka venku a dari se jim vyborne,kdyztak se mrkni. Pestu zdar a at se dari

Dont drink and drive,smoke and fly. Bob Marley

Old Post 20-11-2012 v 11:48 AM
Pokuston je offline   Profil uživatele Pokuston   Find more posts by Pokuston   Foto galerie člena Pokuston   Click here to Send Pokuston a Private Message   Add Pokuston to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Karma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% PěstitelskáKarma uživatele toketoy - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

trochu makra ve 42. dnu

Old Post 22-11-2012 v 19:16 PM
toketoy je offline   Profil uživatele toketoy   Find more posts by toketoy   Foto galerie člena toketoy   Click here to Send toketoy a Private Message   Add toketoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

45. ráno Příspěvek č. 20

tady na porovnání jediný quasar a jeden z edů

Naposledy upravil toketoy 25-11-2012 v 15:02 PM

Old Post 25-11-2012 v 12:00 PM
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

tak zasílám update z 52. dne. palice tam jsou celkem velký, ale je to strašná džungle. už aby ten quasar vypad, kosu mu plánuju na 66. den a pak už tam bude trochu místa navíc....ed pojede tak do 75.-80. bych řekl

jinak jsem quasara proplách asi 15l vody, počáteční ec na výtoku kolem 2,2 na konci už jen 1,2. jen bude problím u eda, že nebude mít tak vydatnej proplach, nemám dost odstáté vody. potřeboval bych tak 100l sud, ale nějak levně....

EDIT: jinak koukám že mi přilítlo pár karem, za ty díky a jsem rád že někdo čte staty a kouká na moje holky

Naposledy upravil toketoy 04-12-2012 v 11:17 AM

Old Post 04-12-2012 v 09:57 AM
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

57. NOC , bojím se plísně vlhkost mám 60% v noci a to už není dobrý...

Old Post 07-12-2012 v 21:44 PM
Jointza
Stálý Člen

Karma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od toketoy
57. NOC , bojím se plísně vlhkost mám 60% v noci a to už není dobrý...

A odtah ti jede permanentně? Mě to nejde přes 50 tak se ptám .)

Old Post 08-12-2012 v 07:03 AM
Jointza je offline   Profil uživatele Jointza   Find more posts by Jointza   Foto galerie člena Jointza   Click here to Send Jointza a Private Message   Add Jointza to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jointza! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Jj odtah nonstop 520m^3/h. Pres den toje pohodicka kolem 40, ale pres tu noc to takhle stouplo v poslednich dnech... Vzdy se ale snazim mit hodne malejch palic nez naky monstra, prave abych se vyhnul plisnim, tak snad to i tentokrat bude fungovat, ikdyz ed i pres velky mnozstci palic je schopnej je celkem vydatne nafukovat...

Old Post 08-12-2012 v 08:53 AM
UncleBatman
Stálý Člen

Karma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

já dojížděl bez plísně i s 65% a bez problému.. na Edovi nebyla plisen vubec, myslim, ze je odolnej

Old Post 09-12-2012 v 14:02 PM
UncleBatman je offline   Profil uživatele UncleBatman   Find more posts by UncleBatman   Foto galerie člena UncleBatman   Click here to Send UncleBatman a Private Message   Add UncleBatman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
apfel
Stálý Člen

Karma uživatele apfel - 100% PěstitelskáKarma uživatele apfel - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Ed je opravdu velmi odolnej na plíseň, ale hlídat to chce. Jak mám vypnutou ventilaci v noci kvůli zime tak se plisen objevila.

super optickej klam!!!

Old Post 09-12-2012 v 14:58 PM
apfel je offline   Profil uživatele apfel   Find more posts by apfel   Foto galerie člena apfel   Click here to Send apfel a Private Message   Add apfel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

zajímal by mne Váš názor na proplach s biobizzem? minule jsem ho dělal 13 dní a stačilo to, tentokrát bych ho alespoň u jedné z kytek (chci aby mi uschla do silvestra-jsem už na suchu a nechci na silvestra nic shánět) zkrátit na 7 dní, myslíte že to bude stačit? dal bych jí 2x proplach 20l odstáté vody po třech dnech, ale zas to nechci mít hnojivový... a šla by na kosu 70. den, ostatní půjdou 76. (aktuálně běží 60. den a první proplach bude 63. den-každá kytka 20l vody)

Old Post 10-12-2012 v 19:29 PM
growmajk3
Stálý Člen

Karma uživatele growmajk3 - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

jestli chceš urychlit pruplach tak misto odstate vody pouzij rozpusteny snih...
ma Ec jako destovka nekde mezi 0,01-0,05

Old Post 10-12-2012 v 21:29 PM
growmajk3 je offline   Profil uživatele growmajk3   Find more posts by growmajk3   Foto galerie člena growmajk3   Click here to Send growmajk3 a Private Message   Add growmajk3 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele growmajk3! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Zkusim, dik ec odstaty vody mam 0,5 takze by to mohl bejt celkem velkej rozdil

Old Post 11-12-2012 v 08:44 AM
UncleBatman
Stálý Člen

Karma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% PěstitelskáKarma uživatele UncleBatman - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

uplne citim tu vuni edy )) Jako kočičí chcaní .. s tim sněhem mě to pobavilo docela to uz tam rovnou nalej destilku.. neee, nehrot to.. normalne cista voda klasika

Old Post 11-12-2012 v 19:30 PM
UncleBatman je offline   Profil uživatele UncleBatman   Find more posts by UncleBatman   Foto galerie člena UncleBatman   Click here to Send UncleBatman a Private Message   Add UncleBatman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toketoy
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

tak snih musim tak jako tak uklidit tak ho akorat dam do barelu a doplnim vodou z kohoutku a budu mít nižší EC. sice trochu práce navíc, ale co bych pro holky neudělal. ale jak jsem koukal do boxu, tak se fakt hodně netěšim na sklizeň to zase bude zas na 10 hodin s takovym počtem palic. příště možná zkusim jet jen pár centrálních palic na každé kytce aby ubylo práce při sklizni (zase je zvýšený riziko plísně ve velkých palicích, tak nevím...)

Old Post 12-12-2012 v 08:22 AM
UncleBatman
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

ty vole proplachuje se, aby jsi nemel hnusy z hnojiv v rostline, aby jsi to pak nehulil, pripada toi, ze je ve vode z vodovodu neco zdravy zavadnyho?

Old Post 13-12-2012 v 15:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás