Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,koukam krasa Mas to nadherne. Budu sledovat a ucit se Jinak uz mam taky sve kotatka venku a dari se jim vyborne,kdyztak se mrkni. Pestu zdar a at se dari
tak zasílám update z 52. dne. palice tam jsou celkem velký, ale je to strašná džungle. už aby ten quasar vypad, kosu mu plánuju na 66. den a pak už tam bude trochu místa navíc....ed pojede tak do 75.-80. bych řekl
jinak jsem quasara proplách asi 15l vody, počáteční ec na výtoku kolem 2,2 na konci už jen 1,2. jen bude problím u eda, že nebude mít tak vydatnej proplach, nemám dost odstáté vody. potřeboval bych tak 100l sud, ale nějak levně....
EDIT: jinak koukám že mi přilítlo pár karem, za ty díky a jsem rád že někdo čte staty a kouká na moje holky
Jj odtah nonstop 520m^3/h. Pres den toje pohodicka kolem 40, ale pres tu noc to takhle stouplo v poslednich dnech... Vzdy se ale snazim mit hodne malejch palic nez naky monstra, prave abych se vyhnul plisnim, tak snad to i tentokrat bude fungovat, ikdyz ed i pres velky mnozstci palic je schopnej je celkem vydatne nafukovat...
zajímal by mne Váš názor na proplach s biobizzem? minule jsem ho dělal 13 dní a stačilo to, tentokrát bych ho alespoň u jedné z kytek (chci aby mi uschla do silvestra-jsem už na suchu a nechci na silvestra nic shánět) zkrátit na 7 dní, myslíte že to bude stačit? dal bych jí 2x proplach 20l odstáté vody po třech dnech, ale zas to nechci mít hnojivový... a šla by na kosu 70. den, ostatní půjdou 76. (aktuálně běží 60. den a první proplach bude 63. den-každá kytka 20l vody)
uplne citim tu vuni edy )) Jako kočičí chcaní .. s tim sněhem mě to pobavilo docela to uz tam rovnou nalej destilku.. neee, nehrot to.. normalne cista voda klasika
tak snih musim tak jako tak uklidit tak ho akorat dam do barelu a doplnim vodou z kohoutku a budu mít nižší EC. sice trochu práce navíc, ale co bych pro holky neudělal. ale jak jsem koukal do boxu, tak se fakt hodně netěšim na sklizeň to zase bude zas na 10 hodin s takovym počtem palic. příště možná zkusim jet jen pár centrálních palic na každé kytce aby ubylo práce při sklizni (zase je zvýšený riziko plísně ve velkých palicích, tak nevím...)