Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dnes mi kámoš donesl upravený zdroj,který vydá 12v přes které běží dva větráčky,jeden na aktivní přítah a druhý na aktiv, odtah.cyrkulace vzduchu perfektní v boxe teplo okolo 26-28stupnů.
Přidávám foto plus ochutnávka z mojí zahrady :-)
Cau, Autoflowery bych moc na indoor nedaval.Jsou to krizenci s Ruderalis,proto by mely byt o trosku slabsi,ale nemam zkusenost,jen co jsem se docetl o Ruderalis.
Pod 200W to kvete docela pekne,don´t worry.
Muzes si dovolit i pasivni pritah,s CFL klidne.Aktivni odtah by mel byt,kdyz uz na protejsi strane nez je aktiv,popr.pasiv pritah!
Jak jsi poznal,ze je cirkulace v pohode?
32stupnu je papirove dost,lec v praxi to zase tak moc neni.
Kvetniky opravdu oblep nebo tam dej jiny,co nepropousti svetlo!
Rasa je svina vec.
Zasadni vec,mas nakonec jen 2kytky autoflowery,vyhazujes drahoceny penize za elektrinu!
Autoflowery se nestipou,je trepa je jet v SOGu,tj. ve velkem poctu,skrin je pomerne velka,vleze se jich tam alespon 20.
Doporucuju hodit tyhle kyticky treba jen pod 45W CFL a rozjet to znovu,mozna bez AUTOFLOWERu,pokud je ale nutne chces,tak je nasazet hustokrute do SOGu,nechat rust na 18/6 a cekat na kvet.
GOOD LUCK.
P.S."Zanedlouho zacnu hnojit...."
nehnoj tak brzo,pockej jeste.Nejriv po 3 tydnech....Na hnojiva je vzdycky casu dost.
takže s tím hnojivem ano je pouze na květ,popletl jsem to,ještě jednou jsem si přečetl nějaký povídání k tomu a omlouvám se....
Je tam jenom trpaslík autoflowering a ten druhý special kush je klasika fem.
Květníky jsou už dávno obalený papírem a teplota je stálých 28stupnů.
roste to,roste :-)
Akorát Kush začíná přerůstat trpaslíka a nevím jak ho zkrotit,lámat to nechci,nikdy jsem to nedělal a nerad bych o něj přišel,stačí zastříhnout vršek? Myslím nejvyšší patro.
hele jestli to přepneš, tak sklidíš asi tak 20 gramů a budeš rád, nech ten kush pořádně narůst a rozvětvit, třeba ho vytvaruj, at už kolinkama, nebo dratkama a přepni ho až bude mnohem větší. na automaty se má stejně svítit 18h i po dobu květu, takže na tom nic netratíš, krom prosvícenýho času. nicméně když ho prosvítíš, tak se ti odvděčí mnohem větší sklizní.. ale je to na tobě, já bych to nechal růst klidně i 2 tejdny ještě, ne-li víc
tak paráda,dneska mi vypověděla lampa službu,ráno už se nerozsvítila.
Dovezl jsem jí do growshopu kde jsem jí pořídil a souhlasili s reklamací,bohužel do vyřízení reklamace mají myslím měsíc,bohužel finance mi neumožnují pořídit další lampu takže zatím pokračuje grow za oknem,který radši nebudu publikovat...:-/
Můžu jen doufat s rychlostí a ochotou zmíněného growshopu,pohovořili jsme o mém problému tak snad chápou závažnost situace :-)