Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jestli můžu tak vám porádím on na ně existuje jed jsou to takové modré granule ,ale nevím jak jse jmenuje. Ty granule se posypou okolo rostlinek a slimáci na ně nemůžou protože je za chvíli po nich už to takhle posypávam druhý rok a mám s tim dobrý zkušenosti.
Ty granule tak vydrží na poli tak 14 dní potom sypu znova. a po druhém posypu se nemusí sypat vůbec , protože roztlinky jsou dost velké.
Stojí to za vyskoušení.
Tak jsem si koupil ty granule...stálo to něco přes 100kč,jmenuje se to nějak wanish.....na obalu jsou slimáci,a prodávají to v takový plastový lahvy....já jsem dal okolo pole 1x1m plnou krabičku od sirek a je to fakt v poho...všechna ta havěť je pryč....jo kámoš mi doporučil vápno....dát kolem pole tak 5cm silnou lajnu..ne moc vrstvenou asi jen tak 3mm,a taky to funguje,ale není to tak dobrý jako ty granule,granbule jsou fakt dooooooooood.
Zdarec! Ja proti slimakum puzivam normalni sul.Nasypu to kolem kyticek a slimaci nemaji sanciUz ste to nekdo skousel?Nema to nejaky wliv na pudu (kyselost pudy)???Zatim
hele ja vam chci jen rict, ze ty kurvy slizky vam klidne ozerou i 1.2m kytku, minulej rok mi ozrali 6 kytek tak ze zustali jen 10cm vrsky, ozrali vsechno vcetne lika na stonku !!! to se odehralo asi na konci cervence. takze bacha !! sou hodne hladovy. jedinej kladnej efekt pridavam tomu, ze sem nemusel ostrihavat listi
Aáááááááááááááááárrrrrgggggghhhhhhhhhhhhh teď sem se kurva dozvědel že mi ty kurvy slizácké žerou paldy.Mě snad pojebe.Oni na tu kytku lezou po skle.To je snad jediná nevýhoda skleníku.Du si hodit mašli.
Ja osobne kdyz je rostlinka mlada pouzivam petflasku bez dna kdyz jsou rostlinky mlade.... sul mi dojde jako strasna blbost.... jak dlouho ti policko vydrzi, kdyz tam kazdy rok narves byt i na vetsi plochu 2 kila soli?
¤¤¤¤ sul nebrat ¤¤¤¤¤
piliny - tady vidim budoucnost.... prez to se jim leze docela napytel....
Ale co, kdyz to uchranit pred zizalama a slimakama, tak vam na to budou chodit pšonclíci (zajíčci pro mimomoravske) a srnecky. Tak me napada.. uz vim proc v lese nepotkas zadne zviratka a kdyz jo, tak prchají........ no ne? medved ti to neozere, ale taky pred tebou nezdrhne...... smula... namet do teoriíí... sorry.
Takze muj navod.........................................................
krok 1..... nasypte pod rostlinky ktere prezily utok zizal piliny, nebo je priklopte petflaskou ( minisklenicek)
krok 2 pokud se vam chce, udelejte nejake ty ohradky
krok 3 modlete se aby si srnky nevyslapaly cesticku zrovna kolem vaseho policka (jako me)
krok 4 pro militantneji zalozené....................
nechte slouzit cernou msi, proklejte uzemi,
namalujte pentagramy.............
PS: stejne se najde blbec, ktery ty pentagramy prehlidne a vystavi se tak hrozne kletbe.......... dobre mu tak.......
Já to dělám tak (osvěčené dlouho letou skušeností)
NIC NEKUPUJU, je to sice dost drastycký, ale co oni si to zaslouží. ------Po dešti prostě přijdu na políčko s manikúrníma nůštičkama a všechny je pořádně prostřiham něž se začnou množit.(můsí z nich vytéct střeva-jinak ještě můžou žít a napácht hodně škod!!)
Sůl je fakt naprd... Děda posypal solí slimáka a ten trochu zabublal a lez dál... Jestli bublající slimák škodí dál to netušim (nejsem psycholog a nevim, co si myslí),ale leze dál a tím je i potenciálním nepřítelem. Zkuste to pivo!!
lidi jak jsem již psal,sůl na kyti to není vůbec dobrý nápad,sůl se po dešti dostane do půdy,a co si myslíte že se stane vašim kytičkám?no je téměř jistý že to nepřežijí, proto pro ty kdo chtějí zakoupit onen Wanish jmenuje se to přesně Wanish slug pelets,a zabírá to fuckt dobře,když to nasypete tak 3m daleko kolem kyti,láká to svou vůní slimáky,kteří si na granulích velmi pochutnají,a políčko zůstane uchráněno.Jen je lepší nesypat tyto granule hned pod kyti.sice píší že wanish není ve vodě rozpustný,ale jak jsem si všiml po čase se granulky rozmočí,a vsáknou do hlíny.Proto rozsypat nejméně 3 m od kyti,ať pak nehulíme nějaký chemky.Ještě lepší je granulky ve velmi malých dávkách nasypat na víčka od zavařenin,a poroznášet po okolí.Hlavně lidi dejte pozor,ať ty granule nikdo nechytá do ruky,já na to jednou zapoměl,pak jsem jedl,a bylo mi fuckt zle,sice nevím,mne už tento problém trápit asi nebude,protože jsem se sázením na zemi skončil,teď už jen v korunách stromů,a občas indoor viz.galerie Stromový ráj
Používám trubku z petflašky. Odříznete dno a hrdlo, nasadíte na kytku, nahoře uděláte pořádný zuby a svině slizký nepřelezou. Horší sou zvířata (čorky nevyjímaje). Doporučuju vlasy, chlupy ze psa, obechcávat a obesrávat. Dobrý sou cinkrlátka a pestrobarevný věcičky rozvěšený kolem.