Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Takže po usušení a zvážení jsem se dostal na 132g krásného materiálu, tím je tedy Repa (outdoor) vítěž.
Smokereport: Kouř je krásně hutný s ovocnou příchutí a zajímavým ocasem. Samotný stav je dost relaxační a facka nastoupí celkem rychle.
Výnos je bohužel dán počtem kytek a nekvalitními řezy, další kolo už je rozjeté a brzo se zde objeví.
mějte se a díky za sledování!
Je pravda že ta pryskyřice tam není moc vidět, ale nezdá se mi že by to nějak degradovalo účinek. Jinak když jsem se koukal na zahraniční stránky kde tento model je, tak pryskyřice taky moc nebyla.