Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau.Jen poznámka,See Of Green se jede většinou bez záštipu,více rostlin..,ale bez sítě..Se sítí je to SCROG..
Tak hodně štěstí v dalším kole s řezy od koogiho..
tak jak jsem rikal ze tady tento test s minimaxem dojedu tak je to tady kloniky od koogiho1 a taky od travoldaka uz jsou ve 14dnu kvetu 12/12 musim rici ze me to trochu prerostlo ale jeste to poohybam holky jsou vitalni ph 5.6 dnes zalito vodou jen s enzymy viz nejake foto
tak po mensi pauze jsem opet tady dnes mam kyti na 24dnu kvetu rostou moc pekne akorat jednu jsem objevil s nedostatkem dusiku nebot se mi rozbil ph metrc a lil ujsem to jen tak od oka podle me spatnym ph a s toho se vyvodilo ze nebere dusik jinak zalevam 3xtydne 2x s hnojkama a jednou jen enzymem s bloom excelatorem a taky co tri dny stikam phytaminem a 1x tydne bud root stop pro klid duse jinak kdyby mel nekdo nejake pripominky rad si je vyslechnu jinak musim zatim rici ze spokojenost s minimaxem je vyborna az na to jeho stinidlo ktere jsem vymenil za 50x50 pockame si do konce zatim se tady mejte viz nejake foto
Zdar, chtěl jsem se zeptat jak je to s teplotou, taky jsem pokukoval po tomhle kompletu, a píšou tam že by měly být hodně nízké že nepotřebují chlazení, tak se ptám jestli to teda tak doopravdy je
Jinak přeju dobrý pěst
teplota je +- 28-30°C se mi pohybuje a to jede 1x ofuk 1xodtah ani ne na polovicni vykon a pc fan primo na vybijku nebot mam rostliny moc u vybojky jinak ja doporucuji jen ta cena no ale jestli pujdu coz pujdu do vetsich prostor beru jeste jedne mini tak nevim kdyby neco klidne se ptej rikam jedu teprve prvni kolo s tim tak pockej do konce
No jo majster trochu růstového hnojiva by snesly na víc,jsou docela světle zelené.Jinak bys mohl třeba nafotit kitky zvlášť ať víme co je co a můžeme se kochat
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
tady mas nejake fota pak nafotim vse zvlast az bude pres sklizni asi 4dny jsem se vubec na holky nedival a dnes rano sok porostli jako prase na objemu palic barva aj ph se spravilo momentalne ph na vytoku mam 5.5 tak ze vse je jak ma byt dusik se taky spravil kytky vitalni bez znamek nejakeho nedostatku tadyv nejake foto
byli pekne rozjety to ano jenze asi jsem to posral jak se mi objevili svilune a ja to striknul tak se zastavili a taky nejak nechcou dozrat a korat 4co jsou uz pokoseny a taky ususeny a zatim je to 27g tak ze dojeb