Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele, taková možná blbá otázka: Nemáš vadnej ph-metr? Že ti všechno vychází kolem té osmičky - a to i ta dešťovka, která většinou bývá kyselá, mnohdy i příliš kyselá. Jinak podle fotek znovu budu tvrdit, že to asi bude výživový problém (zejména ta fotka kompletní kytky - ta se mi zdá průkazná /mám s tím zkušenosti u odrůd, které mají rády velký obsah živin/)
A vůbec - nebylo to tak, že si to frknul rovnou do toho kýblu (bez přesazování z menšího květináče)? Jestli jo, tak máš kořeny zejména dole a u stran, což samo o sobě moc kytce neulehčuje efektivní přijímání živin.
Ne neboj,kytky ještě přesadit zvládnu,normálně jsem to podsypal hlínou ,hodil tam kořenový bal, a zasypal. Tak jako vždy. No nevím,zkusím to změřit bentestem (kapky). No problém z výživou tam bude,ale jaký to nevím,už nevím co mám dělat.
Původní příspěvek od Aladin Ne neboj,kytky ještě přesadit zvládnu,normálně jsem to podsypal hlínou ,hodil tam kořenový bal, a zasypal. Tak jako vždy. No nevím,zkusím to změřit bentestem (kapky). No problém z výživou tam bude,ale jaký to nevím,už nevím co mám dělat.
Já si to myslel, že bys tak trapnou chybu neudělal, ale pro jistotu jsem to zmínit musel
Kdybych byl já v tvé situaci a měl více kytek, tak bych zkusil na tu nejhorší kytku to, že by jí výrazně zvýšil hnojení - a sledoval bych, co se stane. Nevím jistě, jestli je to nejrozumnější myšlenka, ale je to holt můj styl.
No zkusit se má všechno,nad tím už jsem taky přemýšlel,akorát jsem si teda nebyl jistý zda-li to není přehnojené,což asi není,když jsem to hnojil jednou a to před cca měsícem. No prakticky všechny kytky jsou ready,mám tam Purpurea Ticinesis a Holland Hope-ty jsou v klidu a nic jim nechybí ani nepřebývá. Pak tam mám ještě Durban Poison,ten sice problémy s výživou nemá,ale asi chce pohnojit,má asi málo draslíku nebo nevím,je pořád takový povadlý a listy jsou jako by spálené na krajích a na špičkách,takže pokud se nemýlím,měl by to být nedostatek draslíku. No a měl jsem problémy i s LSD ,ale to se nějak spravilo a už to téměř nic nedělá,ale na Purple stále problémy přetrvávají(LSD dělalo to samé) Fotky tohoto Purple jsem přikládal sem do tohoto threadu.Zkusím ho prostě pohnojit a uvidím,mám tam fishmix,ten by mohl být ideální.
Je docela dost možné,že Purple má rád více šťávičky,tak mu ji dám. Jinak problémy tohoto typu byly i na kytkách co tu měly známí ,než je vysadili ven,byly to LSD. Ne všechny,ale na některých byl ten samý problém.
No letos je to zkrátka nějaké divné,je to asi genetika,roky před tím se nic tak moc nesralo,a teď to jde vše do háje. Asi jsem přehnojil i AF Mazara,který už kvete,to taky nechápu,minulý rok jsem ho hnojil stejně a nic. Možná je to ve mě ,možná ne,já už prostě nevím.