Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mirex
No nekecej, oni už i tohle nacpaly do flašek, mno my burani za hovna neplatíme, nám se válej na dvorku
pak že se nedá na hovně zbohatnout
sorry za out,ale tohle mě nedalo si mě něco připoměl jak vidíš,i na hovnech se dá vydělat
hošticke hnojiva znám,ale že mají i kuřince ve flašce,to vidím taky poprvé
sorry za out,ale tohle mě nedalo si mě něco připoměl jak vidíš,i na hovnech se dá vydělat
hošticke hnojiva znám,ale že mají i kuřince ve flašce,to vidím taky poprvé
no ja mam u babči taky hovna na dvorku ale teď pro ne nepojedu, ale až u ni budu tak si udělám zásoby. Dneska se dá zbohatnout na všem
Tak když sem jí dneska viděl tak mi spad kámen ze srdce, holka se vzpamatovala a už vypadá mnohem líp, když to srovnam ze včerejším fotem tak to je docela úleva. Už je nikdy neopustím holky moje milované . Mladá mi nadává že se víc věnuju kytkám než jí, máte to doma taky?