Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od alpa predradnik a dalsi el. dej ven z boxu pokud to nejde tak to dej stejnak ven
Čekám až mi přijdou digi casovace a pak to teda hodím všechno ven.. mám ke skříni přístup jen že předu takže kdybych to dal ven tak k tomu nebudu moct.. resp. budu ale hodně obtížně
Teď jsem checkoval hodnoty v tanku a ph mi kleslo z původních 6.0 na 5.6.. na prospektu co jsemdostal ke hnojkam je uvedeno ph 5.5 až 6.2 takže mám být v klidu nebo to mám vrátit na 6?
Dík za rady přátelé
Cau) tak snad se ti už tentokrat všechno povede), jinak kam máš vývod te ventilace?..ted by ti aspon pres ty vedra pomohlo mit oddělanej ten páchač a teplota by šla určitě níž.. kytky stejne ještě nejsou moc cítit ne ?
Vyvod je je natazenej cca 1m od skříně přímo k oknu. I tak mám v pokoji saunu.. zkusil jsem dát to TTcko s průměrem 100 jako aktivní pritah ale teplota je pořád 31.5 a to svitim na 75% ...
Když oddelam pachac tak to sice má nekolikrat větší tah ale za to to hučí jak turbina u letadla a vzhledem k tomu že přes den spím po nocni tak bych ani neusnul.. navíc regátor na větrku není zapojen takže na to se vrhnu o víkendu..
Příští kolo budu muset svítit přes noc kdy je venku větší zima. Teď stejne svitim 20/4 takže je to jedno ale příště chci jet klasický 18/6 12/12
ta vlevo vzadu byla vcera uplne uvadla.. od presazeni to s ni jde nejak zkopce, asi jsem poskodil koreny kdyz jsem zapichoval drip, ale deska uz vypada o trosku lip, tak uvidime jestli to rozdycha
Zatím tam holky sekaj patro za patrem. Fruity chronic měl tu středovou větev nějakou retardovanou, zakrslou, tak jsem ji musel zaatipnout tak se hezky rozvetvila. Snad ji to moc nezbrdzdi. Zitra měním tank tak postnu ph ec.
Zatím
Naposledy upravil tomahawk23 29-06-2012 v 22:54 PM
Jestli ti můžu poradit,tak pacháč dej na konec a odsávej přímo z pod stínítka..bude ti to brat teplo přímo od žárovky a teplota půjde dolů.Já mám isoflexu připevněnou drátkem ke stínítku.Jestli nemáš místo kolem boxu, tak to můžeš vyřešit tím, že na box dáš nějakou desku na kterou to můžeš položit.Ať se daří.
Původní příspěvek od Cham* Jestli ti můžu poradit,tak pacháč dej na konec a odsávej přímo z pod stínítka..bude ti to brat teplo přímo od žárovky a teplota půjde dolů.Já mám isoflexu připevněnou drátkem ke stínítku.Jestli nemáš místo kolem boxu, tak to můžeš vyřešit tím, že na box dáš nějakou desku na kterou to můžeš položit.Ať se daří.
Zdar. Budu to tak muset asi udelat. Odtah primo ke stinitku a pachac nakonec, snad to pomuze. Dik za radu
Dneska jsem vyklizel komplet cely box a udelal par zmen. Lampu jsem otocil o 90°, takze ted je svetlo mnohem efektivneji vyuzite, navic jsem ziskal lepsi pozici pro vezovy venstilator ktery ted odhani teplo od vybojky mnohem lepe a v neposledni rade jsem konecne vyvedl vsechy zasuvky mimo box, vse pripevnil zdrhovackama (coz je podle me jeden z nejvetsich vynalezu v oblasti kutilstvi
Dnes jsem konecne zprovoznil regulaci otacek na vetraku. Nechal jsem si poradit a dal jsem pachac nakonec. Vetrak zvysil vykon asi tak na dvojnasobek a pri plnem vykonu by mel udelat 530m3/h, coz by melo bohate stacit i na vetsi prostory, ale porad jsem nesel pod 32°C a tak jsem si rikal ze tady neco nehraje. Dal jsem teplomer zhruba 50cm pod strop a zde je teplota prijemnych 27,5°C Takze vetrak muze sat jak chce ale stejne nasaje v podstate jen o par stupnu teplejsi vzduch nez do skrine prijde..
Neni tedy jina moznost nez dat odtah primo k vybojce, coz bych chtel udelat pomoci tohoto tlumice.
Ma s nim nekdo nejakou zkusenost? Stoji asi 1300, coz neni uplne nejmin za "kousek roury" tak at je ten rozdil alepon trochu znatelnej... (?)
Zdar. Tak s tou teplotou jsem asi jen zbytecne plasil. Kdyz spustim k vrcholkum kytek teplomer od vetraku (termostat), tak sepne az nekdy pri 27-28°C. Dal jsem teda vybojku o par cm vys a myslim ze to bude ok.
Bohuzel se objevil prvni naznak prehnojeni v podobne nazloutlych okraju listu. Ec se zvysilo behem tydne jen tim jak voda cirkulovala systemem asi o 0,4. Z puvodne doporucenych hodnot EC sem se teda dostal zhruba o desetinu nad a moc se to holkam nezda
Budu to asi muset kontrolovat casteji nez jednou za tyden Dolil jsem to cca 10litry vody s upravenym ph a prolil kvetniky tak uvidime.