Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 600W, box 1.2m, 6x White Russian
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od tomahawk23
Preliti, sucho nebo horko? Vlhkost 80 teplota 32

horko, sniž teplotu a ty listy by se měly narovnat

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 26-06-2012 v 21:39 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomahawk23
Stálý Člen

Karma uživatele tomahawk23 - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Bohužel s tím zatím nic neudělám. 150mm TT s výkonem 530m3/h snad bude stačit.. včera ho prý poslali tak snad dneska dorazí..

Má cenu dávat to starý 100mm jako aktivní pritah nebo si to skříň nasaje sama?

Old Post 27-06-2012 v 01:10 AM
tomahawk23 je offline   Profil uživatele tomahawk23   Find more posts by tomahawk23   Foto galerie člena tomahawk23   Click here to Send tomahawk23 a Private Message   Add tomahawk23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od alpa
predradnik a dalsi el. dej ven z boxu pokud to nejde tak to dej stejnak ven

Čekám až mi přijdou digi casovace a pak to teda hodím všechno ven.. mám ke skříni přístup jen že předu takže kdybych to dal ven tak k tomu nebudu moct.. resp. budu ale hodně obtížně

Old Post 27-06-2012 v 01:17 AM
tomahawk23 je offline   Profil uživatele tomahawk23   Find more posts by tomahawk23   Foto galerie člena tomahawk23   Click here to Send tomahawk23 a Private Message   Add tomahawk23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Zdarec growmani a growmenky.

Teď jsem checkoval hodnoty v tanku a ph mi kleslo z původních 6.0 na 5.6.. na prospektu co jsemdostal ke hnojkam je uvedeno ph 5.5 až 6.2 takže mám být v klidu nebo to mám vrátit na 6?
Dík za rady přátelé

Old Post 27-06-2012 v 09:48 AM
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Všechno mě kouše od ty izolace z odhlucnenyho potrubi, ale větrák konečně hučí a já netrpělivě čekám kde se zastaví teploměr

Old Post 27-06-2012 v 14:24 PM
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Teplota 32'C
Ještě zkusím zkrátit to 5m potrubí ale je to pro mě docela zklamání zitra tedy nainstalují aktivní pritah a uvidíme....

Old Post 27-06-2012 v 21:54 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

Cau) tak snad se ti už tentokrat všechno povede), jinak kam máš vývod te ventilace?..ted by ti aspon pres ty vedra pomohlo mit oddělanej ten páchač a teplota by šla určitě níž.. kytky stejne ještě nejsou moc cítit ne ?

Old Post 28-06-2012 v 20:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Vyvod je je natazenej cca 1m od skříně přímo k oknu. I tak mám v pokoji saunu.. zkusil jsem dát to TTcko s průměrem 100 jako aktivní pritah ale teplota je pořád 31.5 a to svitim na 75% ...

Když oddelam pachac tak to sice má nekolikrat větší tah ale za to to hučí jak turbina u letadla a vzhledem k tomu že přes den spím po nocni tak bych ani neusnul.. navíc regátor na větrku není zapojen takže na to se vrhnu o víkendu..

Příští kolo budu muset svítit přes noc kdy je venku větší zima. Teď stejne svitim 20/4 takže je to jedno ale příště chci jet klasický 18/6 12/12

Old Post 28-06-2012 v 21:57 PM
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

ta vlevo vzadu byla vcera uplne uvadla.. od presazeni to s ni jde nejak zkopce, asi jsem poskodil koreny kdyz jsem zapichoval drip, ale deska uz vypada o trosku lip, tak uvidime jestli to rozdycha

Old Post 29-06-2012 v 08:18 AM
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

1) Vlevo dole Fruity Chronic Juice, napravo Northern Light Blue, zbytek WR a dve se nevesly do zaberu..

2) no neni na tom nejlip ale nevzdava to

(fotky jsou presviceny, priste pohlidam

Naposledy upravil tomahawk23 29-06-2012 v 09:16 AM

Old Post 29-06-2012 v 08:46 AM
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Den - teplota 31 vlhkost 75%
Noc - 24 / 80%

Zatím tam holky sekaj patro za patrem. Fruity chronic měl tu středovou větev nějakou retardovanou, zakrslou, tak jsem ji musel zaatipnout tak se hezky rozvetvila. Snad ji to moc nezbrdzdi. Zitra měním tank tak postnu ph ec.

Zatím

Naposledy upravil tomahawk23 29-06-2012 v 22:54 PM

Old Post 29-06-2012 v 21:57 PM
Cham*
Stálý Člen

Karma uživatele Cham* - 90% PěstitelskáKarma uživatele Cham* - 90% PěstitelskáKarma uživatele Cham* - 90% PěstitelskáKarma uživatele Cham* - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Jestli ti můžu poradit,tak pacháč dej na konec a odsávej přímo z pod stínítka..bude ti to brat teplo přímo od žárovky a teplota půjde dolů.Já mám isoflexu připevněnou drátkem ke stínítku.Jestli nemáš místo kolem boxu, tak to můžeš vyřešit tím, že na box dáš nějakou desku na kterou to můžeš položit.Ať se daří.

Old Post 30-06-2012 v 11:30 AM
Cham* je offline   Profil uživatele Cham*   Find more posts by Cham*   Foto galerie člena Cham*   Click here to Send Cham* a Private Message   Add Cham* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

citace:
Původní příspěvek od Cham*
Jestli ti můžu poradit,tak pacháč dej na konec a odsávej přímo z pod stínítka..bude ti to brat teplo přímo od žárovky a teplota půjde dolů.Já mám isoflexu připevněnou drátkem ke stínítku.Jestli nemáš místo kolem boxu, tak to můžeš vyřešit tím, že na box dáš nějakou desku na kterou to můžeš položit.Ať se daří.

Zdar. Budu to tak muset asi udelat. Odtah primo ke stinitku a pachac nakonec, snad to pomuze. Dik za radu

Dneska jsem vyklizel komplet cely box a udelal par zmen. Lampu jsem otocil o 90°, takze ted je svetlo mnohem efektivneji vyuzite, navic jsem ziskal lepsi pozici pro vezovy venstilator ktery ted odhani teplo od vybojky mnohem lepe a v neposledni rade jsem konecne vyvedl vsechy zasuvky mimo box, vse pripevnil zdrhovackama (coz je podle me jeden z nejvetsich vynalezu v oblasti kutilstvi

1) ph / ec / teplota zalivky 24,5°C

2) pohled na box

Old Post 30-06-2012 v 18:43 PM
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Dnes jsem konecne zprovoznil regulaci otacek na vetraku. Nechal jsem si poradit a dal jsem pachac nakonec. Vetrak zvysil vykon asi tak na dvojnasobek a pri plnem vykonu by mel udelat 530m3/h, coz by melo bohate stacit i na vetsi prostory, ale porad jsem nesel pod 32°C a tak jsem si rikal ze tady neco nehraje. Dal jsem teplomer zhruba 50cm pod strop a zde je teplota prijemnych 27,5°C Takze vetrak muze sat jak chce ale stejne nasaje v podstate jen o par stupnu teplejsi vzduch nez do skrine prijde..

Neni tedy jina moznost nez dat odtah primo k vybojce, coz bych chtel udelat pomoci tohoto tlumice.

Ma s nim nekdo nejakou zkusenost? Stoji asi 1300, coz neni uplne nejmin za "kousek roury" tak at je ten rozdil alepon trochu znatelnej... (?)

Old Post 01-07-2012 v 08:07 AM
Astronaut
Stálý Člen

Karma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Myslim ze to je zbytecny v zelezarstvi mivaj takovou roru k digestorim drzi tvar a sroji asi kilo.metr

Old Post 01-07-2012 v 09:53 AM
Astronaut je offline   Profil uživatele Astronaut   Find more posts by Astronaut   Foto galerie člena Astronaut   Click here to Send Astronaut a Private Message   Add Astronaut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomahawk23
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Zdar. Tak s tou teplotou jsem asi jen zbytecne plasil. Kdyz spustim k vrcholkum kytek teplomer od vetraku (termostat), tak sepne az nekdy pri 27-28°C. Dal jsem teda vybojku o par cm vys a myslim ze to bude ok.

Bohuzel se objevil prvni naznak prehnojeni v podobne nazloutlych okraju listu. Ec se zvysilo behem tydne jen tim jak voda cirkulovala systemem asi o 0,4. Z puvodne doporucenych hodnot EC sem se teda dostal zhruba o desetinu nad a moc se to holkam nezda

Budu to asi muset kontrolovat casteji nez jednou za tyden Dolil jsem to cca 10litry vody s upravenym ph a prolil kvetniky tak uvidime.

Pestu zdar

Old Post 02-07-2012 v 07:36 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-05-2016 - 20X White Russian - 0 odpovědí
01-05-2016 - 20X White Russian - 0 odpovědí
05-07-2013 - 600W drip [KOKOS] 19 x White russian - 25 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás