Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Většina tveho přispevku je mimo mísu neboli OT , jak sem ti napsal v PM klony ode mě nebere a kdo bere , tak to te vůbec nemusi zajímat , co ty jsi agresivní jen proti tem co uz si od tebe nenechaj radit ??
A s tou posledni větou se dá souhlasit , pokud máš venku kytky velky jako vevnitř , tak bych to fakt neprostřihaval , viz můj předchozi přispevek , my co máme 4,5metru tak tak střihame , jestli maš venku metrový kytky tak se nedivim ze nestríhaš , nazdar. Hlava
Microsoftovi jsem nikdy nic neradil,to nevim kdes to vzal..,to byli jiní u kterých škemral..
Že má klony od tebe,to neni z mé hlavy..Já to mám od solidního týpka tady,neptal jsem se ho,sám s tim přišel,proč by kecal...viz pm..
Za další,pokud jsem sežral tady všechnu moudrost,co s tim jako mám dělat..?
Co ty víš o mých kytkách venku..? Naprostý prd..
4,5 m,tak to gratuluju,to bylo při sklizni na hasičskej žebřík,ne..?A kontrola jestli ti třeba nejsou horní pálky chycený plísní a jak vypadaj,to bylo asi z vrtulníku..
Mě stačí dvou až 3 metrový..BOHATĚ..Tak nějak důležitější je pro mě,co je na nich..,kvalita a množství,ne jak sou dlouhý..Spodky střihám,venku nebo vevnitř,na metrových i dvoumetrových..,jak už sem psal v principu je to o tom samým,venku i vevnitř..
Jinak ohledně děkovných pm a kladných karem za poradu od členů,to nevim co s tim..,to jim asi bu
deš muset zakázat, nebo mě zakázat někomu s něčím poradit..
Nebo já ti příště teda napíšu,až se na mě někdo s něčím obrátí o radu,jestli teda můžu poradit..,jo..?
Jj,kluci,ty čtyřmetrovky vám ze srdce přeju..
Já to mám rád zase takhle..
Osetá plocha cca 3 ary,průměrná výška děvčat 2m,ty nejvyšší vzadu cca 3,5m..
Kukuřice,kosa cca za týden..
Ps: Na spodky sem se vys...
Původní příspěvek od EDA45 Jj,kluci,ty čtyřmetrovky vám ze srdce přeju..
Já to mám rád zase takhle..
Osetá plocha cca 3 ary,průměrná výška děvčat 2m,ty nejvyšší vzadu cca 3,5m..
Kukuřice,kosa cca za týden..
Ps: Na spodky sem se vys...
pjestuji venku asi patnáct let a nikdy jsem kytky nijak neosekával, neprostřihával a aninijak jinak nekosil...
až letos jsem se dokopal k tomu, že již od začátku prázdnin se tak jednou za tři týdny seknu a krpaté a zakrnělé větvičky zespod a zevnitř jsem ostřihával...
Jsem moc zvědav na výsledek, páč mě přepadalo šílenství po sklizni otrhávat NIC (spoďáry a vnitřky), kdy člověk veme chuchvalec a po otrhání zálístků mu zbyde NIC!!!
Původní příspěvek od EDA45 Spodky střihám,venku nebo vevnitř,na metrových i dvoumetrových..,jak už sem psal v principu je to o tom samým,venku i vevnitř
citace:
Původní příspěvek od EDA45 Na spodky sem se vys..
Takže stříhám a nestříhám , takže jen kecám a kecám , LOL idiocie.
citace:
Původní příspěvek od KOSMEJ
3 ary? To už je fakt úlet.
Nevim jestli pamatuješ tryd , "hromada sraček nebo par gramů kvalitniho kouře" někdo prostě jede KVALITU a někdo potřebuje KVANTITU , což jsou věci na sobě velice zavislé a když vidim ty fotky , někdo by řek techniky , tak o kvalitě se asi moc mluvit nedá .
citace:
Původní příspěvek od jarmil194 pěkný to máš Edo
jarmile jestli tato hromada koštat je pěkná , tak si tady asi jen velmi krátce , doporučuji kliknout na OLA v mém podpisu , čau Hlava