Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Oholeni od pulky dolu???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Hlava

Většina tveho přispevku je mimo mísu neboli OT , jak sem ti napsal v PM klony ode mě nebere a kdo bere , tak to te vůbec nemusi zajímat , co ty jsi agresivní jen proti tem co uz si od tebe nenechaj radit ??

A s tou posledni větou se dá souhlasit , pokud máš venku kytky velky jako vevnitř , tak bych to fakt neprostřihaval , viz můj předchozi přispevek , my co máme 4,5metru tak tak střihame , jestli maš venku metrový kytky tak se nedivim ze nestríhaš , nazdar. Hlava

Microsoftovi jsem nikdy nic neradil,to nevim kdes to vzal..,to byli jiní u kterých škemral..
Že má klony od tebe,to neni z mé hlavy..Já to mám od solidního týpka tady,neptal jsem se ho,sám s tim přišel,proč by kecal...viz pm..
Za další,pokud jsem sežral tady všechnu moudrost,co s tim jako mám dělat..?
Co ty víš o mých kytkách venku..? Naprostý prd..
4,5 m,tak to gratuluju,to bylo při sklizni na hasičskej žebřík,ne..?A kontrola jestli ti třeba nejsou horní pálky chycený plísní a jak vypadaj,to bylo asi z vrtulníku..
Mě stačí dvou až 3 metrový..BOHATĚ..Tak nějak důležitější je pro mě,co je na nich..,kvalita a množství,ne jak sou dlouhý..Spodky střihám,venku nebo vevnitř,na metrových i dvoumetrových..,jak už sem psal v principu je to o tom samým,venku i vevnitř..
Jinak ohledně děkovných pm a kladných karem za poradu od členů,to nevim co s tim..,to jim asi bu
deš muset zakázat, nebo mě zakázat někomu s něčím poradit..
Nebo já ti příště teda napíšu,až se na mě někdo s něčím obrátí o radu,jestli teda můžu poradit..,jo..?

Naposledy upravil EDA45 27-06-2012 v 19:13 PM

Old Post 26-06-2012 v 20:15 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

http://grower.cz/forum/showthread.p...8852#post718852

..no comment...

Old Post 21-09-2012 v 07:05 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

SOG OPEN AIR 2012 Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Hlava
http://grower.cz/forum/showthread.p...8852#post718852

..no comment...

Jj,kluci,ty čtyřmetrovky vám ze srdce přeju..
Já to mám rád zase takhle..
Osetá plocha cca 3 ary,průměrná výška děvčat 2m,ty nejvyšší vzadu cca 3,5m..
Kukuřice,kosa cca za týden..
Ps: Na spodky sem se vys...

Old Post 21-09-2012 v 16:14 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

SOG OPEN AIR 2012 Příspěvek č. 20

...

Old Post 21-09-2012 v 16:17 PM
KOSMEJ
Stálý Člen

Karma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% Pěstitelská

Re: SOG OPEN AIR 2012 Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od EDA45
Jj,kluci,ty čtyřmetrovky vám ze srdce přeju..
Já to mám rád zase takhle..
Osetá plocha cca 3 ary,průměrná výška děvčat 2m,ty nejvyšší vzadu cca 3,5m..
Kukuřice,kosa cca za týden..
Ps: Na spodky sem se vys...

3 ary? To už je fakt úlet.

Old Post 21-09-2012 v 16:29 PM
KOSMEJ je offline   Profil uživatele KOSMEJ   Find more posts by KOSMEJ   Foto galerie člena KOSMEJ   Click here to Send KOSMEJ a Private Message   Add KOSMEJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

pěkný to máš Edo

Old Post 22-09-2012 v 04:37 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johny Blaze
Nový Člen

Karma uživatele Johny Blaze - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

pjestuji venku asi patnáct let a nikdy jsem kytky nijak neosekával, neprostřihával a aninijak jinak nekosil...
až letos jsem se dokopal k tomu, že již od začátku prázdnin se tak jednou za tři týdny seknu a krpaté a zakrnělé větvičky zespod a zevnitř jsem ostřihával...
Jsem moc zvědav na výsledek, páč mě přepadalo šílenství po sklizni otrhávat NIC (spoďáry a vnitřky), kdy člověk veme chuchvalec a po otrhání zálístků mu zbyde NIC!!!

Old Post 24-09-2012 v 22:42 PM
Johny Blaze je offline   Profil uživatele Johny Blaze   Find more posts by Johny Blaze   Foto galerie člena Johny Blaze   Click here to Send Johny Blaze a Private Message   Add Johny Blaze to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Re: Re: SOG OPEN AIR 2012 Příspěvek č. 24

citace:
Spodky střihám,venku nebo vevnitř,na metrových i dvoumetrových..,jak už sem psal v principu je to o tom samým,venku i vevnitř

citace:
Na spodky sem se vys..

Takže stříhám a nestříhám , takže jen kecám a kecám , LOL idiocie.

citace:
Původní příspěvek od KOSMEJ

3 ary? To už je fakt úlet.

Nevim jestli pamatuješ tryd , "hromada sraček nebo par gramů kvalitniho kouře" někdo prostě jede KVALITU a někdo potřebuje KVANTITU , což jsou věci na sobě velice zavislé a když vidim ty fotky , někdo by řek techniky , tak o kvalitě se asi moc mluvit nedá .

citace:
Původní příspěvek od jarmil194
pěkný to máš Edo

jarmile jestli tato hromada koštat je pěkná , tak si tady asi jen velmi krátce , doporučuji kliknout na OLA v mém podpisu , čau Hlava

Old Post 01-10-2012 v 12:57 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás