Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pracovni povinnosti me nedovoluji porad aktualizovat,proto se omlouvam lidem,kteří sledují toto vlakno.
Sklizel sem jednoho Ice Cool,který už vysí.
Dnes sem sklízel 2x S.A.D.S1 a prace byla šílená
Kytky byly vykopany ze země a vraženy do kyblů,protože počasí nebylo idealní.
Plisen opravdu se dostala,ale v malem měřítku,protoberu zpět co sem psal...unahlené...Ostaní odrudy budu sklizet-strihat postupně,protože je toho pro mě hodně a decentně sem to přepískl ale na mastičky luxus..
Postovat budu postupně,protože praca je praca
Cokoliv me pište na pm
Edit: omlouvám se za kvalitu fotek...dnes byly vyfoceny jen 2 kytky z 6..
Mas to pekny to se musi nechat. Přeju přijemnejch par hodin u strihani listu kdyz si spomenu jakou mi dala minulej rok práci 1 kytka, tak ti vůbec nezávidím
Kazdopadne budu závidet uschlej materiál, letos mi out nevysel
Kolik toho bude odhadem ?
k+
Původní příspěvek od Anuvin Mas to pekny to se musi nechat. Přeju přijemnejch par hodin u strihani listu kdyz si spomenu jakou mi dala minulej rok práci 1 kytka, tak ti vůbec nezávidím
Kazdopadne budu závidet uschlej materiál, letos mi out nevysel
Kolik toho bude odhadem ?
k+
Ahoj Anuvine
Strihani opravdu neni nic prijemneho,aj kdyz jsou palice krasne kompaktni,zadna sranda to neni nejvic sem strihal 7 hodin (puncickar ).. Z duvodu prace (je toho ted na me moc) ,nestiham aktualizovat,ale jak bude vic casu postnu zbytek kytek-uz se vse susi a popravde letos sem měl dilema,kde to vse susit,este ze mám 2 pudy Kolik toho bude,to opravdu ti ted nereknu
Diky vsem za K+