Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak uběhlo 24 hodin a kytky jdou čím dál tím víc do kopru. Konečný verdikt zní uhnití kořenů. I když moc to nechápu, voda nepřesáhla teplotu 23C, ve vodě byli 2. vzduchovadla a ještě před použitím peroxidu jsem použil zakořeňovač a BIO Booster od GHE, který měl podporovat tvorbu kořenů. Jako poslední naději jsem zkusil pár kousků, které ještě nevypadali úplně KO hodit do hlíny, tak uvidím co to udělá. Mám doma ještě 6 pěkných řízků v hlíně, takže du předělat systém a studovat jak pěstovat v hlíně. Jinak díky za snahu a rady.
nekdo ma pH 6,5 v nft a v klidu jako nerikam pH je vetsinou problem ale melo by byt od 5,5 do 6,5 samo ze 5,8 je nej....nenapsal jsi jakej mas cyklus zalivani a kdyz byli prolezle a prvni dva dny v pohode....proste to bude prelite..... :-) mmoooc stavy
Tohle není problem s pH ani to nemá nic společnyho s výživou. Na začatku není dobrej nápad to NFT mít puštěny nonstop, ještě toho moc nežerou a než najedou pořadny kořeny je to lepší varianta.
No a ty Bio boostery apod. jsou k hovnu, k lepším kořenům ti to nepomuže.
Ja osobně jedu NFT systém už déle,zatím musím zaklepat,že problémy nemám.S čerpadlem to mám daný na první 2 dny(18h čerpání/6h vypnuto) po těch 2 dnech už zapínám nonstop,aby si začali zvykat..Hnojim pouze v minimální koncentraci,někdy i kořeňák,ale nemusí být.No a jakmile už kořeny lezou ven z koberce,tak hnojim dle sebe
noo muze byt taky problem s vodou kdysi sem resil neco podobnyho nechapal sem co je spatne ph dobry ec dobry a stejne na 3krat se to podelalo az sem zjistil ze je neco spatneho ve vode nepomohlo prevarovani nepmohl peroxid pomohla az ro ale to je takovej fenomen zizkova nikde jinde sem to nezazil.............. vypada to nemlich stejne udala se takovej hnedej sliz na korenech a papa........
mas to ulite skoda.na takhle male kytky staci 2x denne minuta a nazdar prez kořeny tkaninu a budes dobrej.chybama se človek učí.a jdi radsi kokos nebo dopadnes stejne.....