Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4au,
tak mám naprosto stejnej problém Teď jsem se vrátila z fóliáku, na květ mi nasadil Shaman a Passion Jsou to origo fem. semena, záměna s AF není možná, všechno mám poctivě popsaný...
Podle mě je to počasím, u nás dneska mrzlo :-O Co s tím, sama nevím. Ale nechám je dojet.
Zambathane, hliny je v každem pytli okolo 1O-15l, možna jsem se špatně vyjadřil, hlina je namichana ze zahradniho substratu,kompostu a wormhumusu. Myslim že prostoru na kořeny je zatím dost a hlinu mam vplanu dosypavat do pytle...v tom bych problem neviděl, nicméně je nechám dojet a uvidim jak to pujde dál. Kvalitnim fotem asi nepotěšim jelikož k foceni mam pouze mobil :-D
pic ja mam venku strawberry cough od DP a ta kvete uz tak 3 tydny a vubec nevim co s tim fakt sem docela cuměl měl sem spiš strach že začne kvest až kdoví kdy a vono todle
hele jak rikam, uz v pulce brezna me zbyli dva rezy co se nevlezli do skrine, hodil sem je za okno no a zacali vytvaret chloupky(kvety) jednu sem nechal tak a nakonec sem ji musel vyhodit, druhou sem ostrihal az na stonek,nechal jen par listku no a ted krasne roste a kosati se.