Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Zemědělec Taky přidám nějaké poznatky, jelikož jsem pilot tak dobře vím jak to ze vzduchu vypadá.
Co se týče větroňů tak můžete byt klidní, protože se snaží lítat co nejvýš takže člověka na zemi ani neuvidí, ale s motorákama už je to horší většinou létáme tak 150-300 metrů vysoko a z tama něco vidět jde (samozřejmě myslím podezřelý člověk co uprostřed kukuřice kope něco s rýčem, co se týče rostlin, nikdy ze vzduchu nepoznáš co to je)
Loni jsem sklidil 2 pole cca 50 a 100 metrů od rozletové dráhy místního letiště ( jen po 3 kytkách ) ale asi 8 let zpátky jsem sklidil v poli o 200 m dál tak 3 kg češtin, mám takovej pocit že místní piloti jsou buďto slepci nebo ze mě mají jenom srandu.
Na mapy cz mám dodnes krásně vyfocenej flek vysekanej v křoví, sázím tam už cca 10 let, určitě je to z letadla pěkně vidět a stále mě nikdo nevykradl, asi dobrá karma
Původní příspěvek od Ganjas farmer No tak na lietadla treba davať bacha, keď počujem z dialky lietadlo, tak kuknem cez kroví ze z kade ide a potom ked viem odkial ide tak sa snazim schovat pod keř alebo sa točim kolem hustejšiho keru zarovno lietadla, tak aby ma nevidelo...chapete jak to myslím....
Najhoršie na tom je že take PET lahve celkom dobre odražaju slnečne luče a navyše keď všade kolem mista su huste porosty a vy tam mate spravene poličko.. tak to tam dosť kričí...nehovoriac o vyšlapanych cestičkach v strede džungle to pomaly vydeť z Google snímek..
Ja mam par zasad ako predisť odhaleniu(samozrejme nič neni jednoznačne;keď chcu odhalia Vas) ale aspom" jak nesvytiť v tme":
1. na poličko v maskačoch poprip. v zelenych hnedsich veciach..urcite nie biele tričko červena šiltačka a pod.
2. PETky pokial možno nedavať... a keď tak čo najskor preč s nimi
3.vysadiť golfovy travniček medzi kytky , nech to splinie do jedneho zeleneho celku...nie ako na. fotke hore...
tak to vse co mozem spravit proti odhaleniu či už z vtačej alebo pozemnej perspektivy...
S pozdravom Aku digital Ganjas farmer Čus
Zdravim, myslim ze kdyz vysadis pod kytky "golfovy travnicek", tak je to uplne stejny jak kdybys ten plevel nevytrhaval a bude ti to stejne jako plevel brat ziviny urcene pro tve rostliny A abych nebyl moc OT, tak muj nazor na hledani poli z letadla je takovej, ze je to blbost. Protoze kdyz uz si predstavim naklady na vyjezd (vylet ) letadla a pak objevi neci policko se trema kytkama, tak nvm nvm jestli by to bylo ekonomicky efektivni