Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
UP...
Plíseň... Už se objevila na dvou vrcholových palicích u dvou kytek Asi mi to přelezlo z rajčat a okurek ve foliáku, takže jsem všechno krom kytek postříkala Kuprikolem a kytky se snažím kontrolovat...
mšice... Začínají se vymykat kontrole... Usadili se na dvou kytkách a postupně přelezly na všechny..mrchy...a je jich hodně
zlatohlávek.... nějak jim ty kytky chutnaj, mám jich tam taky dost....
Takže dneska valím pro Nimbový olej, snad ho budou mít v lékárně. A 2 nejstarší kytičky jsem už přestala hnojit, každou druhou zálivku leju Ripen 5ml/L. Velký listy začínaj pěkně žloutnout, palice se nafukují
Ahoj, máš moc pěkný holky já mám taky 3 od buddha seeds ale jen jedna se může těm tvým rovnat přeju hodně zdaru a mšicím smrt .... určitě budu sledovat do konce paiwer
paiwer : děkuji za pochvalu
Don MihaiL: mám 2 kytky v jednom květináči. A je to MÁLO. Záleží na tvých podmínkách, jestli budeš mít AF doma, venku, foliák, skleník... Za sebe bych už dávala do každého květináče (18litrů) jednu kytku a mohlo by to být akorát... A AF by se neměl přesazovat, takže rovnou zasadit do finálních květníků
UP... aneb co se stalo a událo
TMA..V sobotu jsem našla další plesnivou palici (zase vrcholovku), takže jsem nacpala květináč se dvěma kytkama na dva dny do boxu do tmy a pak kosa. Nikde jsem nenašla zmínku, že by to někdo s AF zkoušel, tak jsem sama zvědavá, jak to dopadne. Kytky potřebovaly ještě tak 2 týdny, ale počasí nepřeje...
takže mi zbylo 6 krasavic, plíseň se zatím neobjevila ani u jedné, všechny zbylé kytky jsou spíše indikové, patra mají vysoko od sebe
1. v popředí první dvě krásky 44 dní růstu, 28 dní květu, ta menší má 97cm a druhá úctyhodných 110cm
2. 3. vrcholek vyšší kytky
4. vrcholek nižší kytky
další dvě... Jedna kytka stará 55 dní, na květ se přepla dost pozdě, dnes kvete měsíc, výška 96cm, šířka stonku 3cm . Druhá kytka stará 44 dní, nakvétat začala nejpozději, 3 týdny květu, výška 80cm
1. vrchol vyšší kytky
2. vrchol nižší kytky
a poslední dvě holky, obě 44 dní staré, nakvétat začaly před měsícem
1. foto celek
2. vrcholek nižší kytky, výška 88cm a ještě poroste
3. vrcholek vyšší kytky, výška 92cm.
4. vrcholek vyšší kytky půjde brzy, dozrává rychle
5. makro
Dala jsem je na dva dny do tmy dříve, než bych chtěla, ale plíseň se na jedné z kytek už dost podepsala, druhá byla taky napadená, vyhazovala jsem vrchol cca 15cm dlouhý komplet shnilý
Nikde jsem tu na fórku nenašla zmínku o AF a pár dní tmy, tak jsem to chtěla zkusit. Ovšem to, co jsem našla po dvou dnech v boxu, mi vyrazilo dech Vyjelo spousta nových paliček, dole na spodních větvích vyjely úplně nové a kytka bylá úplně celá jako pocukrovaná Celé kytky byly jakoby křehké, listy se od stonků krásně odlamovaly.
Pokusila jsem se nafotit kytky před i po, tož posuďte sami...
up...
další kytka
o víkendu jsem sklidila další kytičku po tom, co mi tak 50% sežrala plíseň To počasí tomu jen nahrává Pokud nezačne urychleně přestat pršet, zbytek foliáku mi zplesniví
Takže modelka číslo tři... růst 53 dní/ cca 4 týdny květu.... bohužel neprolito Ripenem, protože byla v květináči s nevyzrálou kytkou, tudíž byla jen týden o vodě....Prvotní košt hrozný škrábe to, kašle se po tom, nedá se to kouřit...půjde do mastičky
fotouz.....
1. celkový pohled na kytičku
2. hlavní vrchol
3 a 4. nějaký to makro
bohužel víc fotek jaksi nenafoceno kvůli koštování její předchůdkyně
UP.....
4 slovy čtyři! kytky šli komplet do kompostu Všechny palice, až na 4 pidi paličky, všechno plesnivý..... Když si vezmu, že jsem měla těch kytek 8, je to půlka úrody :-/ Každopádně škoda veliká, košt těch neplesnivých paliček byl masakrální
První dvě kytky usušený, výnos necelých 30gé na kytku. Další se suší a poslední kytka zůstává ve foliáku.
Fotouz nejsou, zůstaly v PC, které odešlo do věčných lovišť