kekel
Stálý Člen
![Karma uživatele kekel - 30% Pěstitelská Karma uživatele kekel - 30% Pěstitelská](images/karmagood.gif)
|
dík..ale neodpustím si..ptal jsem se na věci, které jsem se prostě nedočetl. a divím se, že se mi na to obtěžuje někdo na několik řádku rozepsat a na těch pár blbostí co jsem se ptal mi nijak neodpovědět. to, že triákový reg. může hlučit ještě víc jsem tu četl už mockrát, ale jestli to regulace žárovkami napraví nikde. projít si někde většinu ventilátorů, aspoň zhruba popřemýšlet, který tam funkcí i velikostí dobře padne se mi taky nepovedlo. CFL to samé, někdo jo, někdo ne, jen mě zajímalo jestli uvažuju dobře, že pro mě by to bylo v těchto podmínkach asi vhodnější (míň tepla, míň hluku). celou dobu ale řeším hlavně ty rozměry, abych moh začít. a jen tak mimochodem FAQ jsem četl už snad 20x..dycky když mi časem přišlo, že se mi už nějaké věci vyhulili, tak jsem se začetl a sjel to celé znova. všechny diskuze od začátku groweru ale fakt přečíst nezvládám, pročetl jsem tu ale stejně dny možná týdny..in jedu poprvé, sice ve vlastním, ale z určitých důvodů to prostě musím mít vychytané hned v úvodu. přitom se tu objeví mamlas, který neví vůbec nic a ještě mu tu lidi jsou ochotní linkovat na každou capinu, ani pak nemusí hledat. to mi bylo blbé, snažil jsem se ptát jen na věci které mi do hlavy nějak nejdou.. tak sry, že jsem obtěžoval..mějte se famfárově
PS: k těm mamlasům..viz http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=62721 konečně jsem se dnes od srdce zasmál ![](/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![](/forum/images/smilies/biggrin.gif)
Naposledy upravil kekel 25-05-2012 v 15:44 PM
|