Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kořenovej stimulátor sem používal..je to uplně nějakej obyčejnej a je asi 7 let prošlej xD ale to snad vadit nebude, nemá se na němm co zkazit...jinak už sem to přendal do RW kostek, listy jsem zastřihnul a už jen čekat jaká bude úspěšnost a jestli to vyjde..x) pařníček je dobrá věc ale bohužel nic takovýho nemam..
zdravím, mám tady menší update..foto bohužel nemám tak pouze popšíu jak to vypadá a kam to směřuje x) takže za prvé - kytky v lese stále žijí a mají se k životu. celkem pěkně povrostly a díky tomu že sem je to zaštíp tak se obě pěkně větvěji a už tědka by se dalo říci že se z nich vyklubou spíš keříky x) ale pěkný keříky x) takže super) proti zvěři sem vsadil na to že jí bude odpuzovat rozkládající se moč x) dal sem jí do petlahve, zavřel a udělal do ní pár direk u hrdla.. takže to je takovej osvěžovač xD jinak chci v průběhu blízkých budoucích dnů pohnojit alga growem..
kytky na zhradě sem tedka několik dní neviděl tak už se na ně těšim..doufam že mě mile překvapěji x) možná že je už taky pohnojim, ale nevim jestli neni ještě moc brzo protože od přesazení maji v substrátu ještě hodně živin..
jinak řezy nějak stagnujou..ukazujou takový uplně pidi midi náznaky kořínků ale nic z toho..jeden vypadá že půjde pod kytičky x(
a v osazenstvu přibyla jedna malá kyti..má to být hawai ale těžko říci x)
Zdravím, konečně sem byl okouknout kyti na zahradě a celkem mile překvapily..za těch 10 dní co jsem je neviděl vyrostly snad jednou tolik xD jinak sem je pohnojil, trošku vyvázal a zaštípal..
Máš další novinky z lesa.kytky povyrostly, dostaly pohnojeno na růst, zatim poprvé..rostou si pěkně, trochu sem to zas zaštípal aby nevalily tak do výškym byly by pak moc zbytečně vidět.
zdravím měl bych menší dotaz x) může se stát že ty kytky porostou moc rychle a jejich kořeny prorostou celej ten kýbl nebo pytel a tim pádem že se zastaví růst?(ty kýble by měli mít cca 30l) kyby už to bylo možný bude to mít nějakej negativní dopad na květ?thx
zdravím, nafotil sem dneska nějaký fotky kytek na zahradě..to jak vyrostly je Pecka s velkym P xD opravdu je to skok od minule.přijde mi že valeji čim dál víc..a aby valily jetě víc tak sem je pohnojil xD
něco co mám ještě doma..jeden řízek to nepřežil, k2 začíná růst.ta velká kyti má bejt hawai????nevim no..začíná odzdola žloutnout, asi by chtěla přesadit už..
zdravím, tak takhle pěkně kyti vypadaly v půlce měsíce..teď už sou bouhuŽEL v marihuanovym nebíčku..rodičum přeskočilo a všechno mi to vyrvali.. jediný co zbylo sou 2 kytky v lese.
LEs.naposledy sem to tam pohnojil na růst, už sem nezaštipoval, pouze sem to vyvázal, dal tam nějaký drátový rozpěry a zbavil se větších listů..jde tedka mnohem víc světla dovnitř tak snad to bude mít nějakej efekt...každá kytka má velký množství vrcholů, takež sou to pěkný keříky.. měřeji už něco kolem 130cm odhadem, doufám že až začnou kvést tak nevyrstou jednou tolik,, to by to pak bylo možná už trošku vidět ..omlouvám se za foto je to na tom hodně bídně vidět..
Foto 1 - takovýhle zmutovaný listi mi rostou na FD
Foto 2 - vlevo FD, vpravo PG
zdravím přátelé, přínáším novou aktualiace lesní zahrádky..kytkám se celkem dobře daří a už konečně kvetou ..pohnojil sem poprvé plagronem alga bloom 4ml/l.