Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od chily Cus, na fotkach 33. den od prepnuti... Zas jsem to zkurvil, klasicky zasolene. Posledni tri zalivky jenom cista voda. Dneska jsem to poradne prolil (2 l/kvetinac) a az to proschne jeste trosku zahnojim...
Vsechny zlute/spalene listy jsem ostrihal. Uz to nevypada tak spatne, jsem zvedavy, jak moc to bude pokracovat.
Tady v tom 33 dni květu jsi zaměnil přehnojení s nedohnojením..
Kyti po 30 dnech na květu nezdravě světlé,málo dusíku (takhle by měly začít vypadat tak o týden dýl) a ty žluté až rezavé listy jsou hlavně nedostatek P...,což vypadá podobně jako přesolení..
Pak si to ještě prolil 2l vody a bylo vymalováno..
Jinak pěkný SOG pod 250..
Tady v tom 33 dni květu jsi zaměnil přehnojení s nedohnojením..
Kyti po 30 dnech na květu nezdravě světlé,málo dusíku (takhle by měly začít vypadat tak o týden dýl) a ty žluté až rezavé listy jsou hlavně nedostatek P...,což vypadá podobně jako přesolení..
Pak si to ještě prolil 2l vody a bylo vymalováno..
Jinak pěkný SOG pod 250..
Me prave nedostatek zivin ani nenapadl, protoze jsem zil s tim, ze to mam kazde kolo zasolene, nebyl EC metr, takze jsem to nemel jak zjistit...
Tedka jak jsi to tu napsal s tema svetlyma listama, tak to v tom normalne vidim... Jsou nejake moc svetle, nedozivene.. To me ale bohuzel nenapadlo, protoze jsem mel v palici porad jenom zasoleny substrat Tohle je dalsi dobra zkusenost Dik za radu!!!