Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám pocit že sem to četl a bylo to tak že kytku fikli na pulky(svisle) a proste jeji dve poloviny (ty "zranene") namazali korenovym stimulentem a pritozili je k zemi....kytky se vzpamantovaly načež vypustily kořeny z tech řezů do zeme= extremne plaziva kytka z rozsahlym korenovym systemem..
Já tenhle problém řeším každej rok mám plot vejšky okolo 120 cm a před prázdninama kytky 120 -150 cm takže krutá ohejbačka - tejdne dovalim foto ale je to fakt wostry . mno uvidíte wu
za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]
Já jsem nemohl ohýbat a tak jsem musel k holiči a tím pádem přijdu onejlepší palič ky , ale má garáž má 3,2m a už těd trnu nad tím aby to nikdo povalaný neviděl.Musel jsem zkrátit asi o 0,6 m.
Já jsem nemohl ohýbat a tak jsem musel k holiči a tím pádem přijdu onejlepší palič ky , ale má garáž má 3,2m a už těd trnu nad tím aby to nikdo povalaný neviděl.Musel jsem zkrátit asi o 0,6 m.
Zdarec, nekde sem tady vycetl ze kdyz je kyti v rustu tak se zastipne metodou FIM a ten zastiplej vrcholek se ohne a zaryje se do zemne(pak kytka vypada ja obraceny U)zastipla spicka pusti koreny a tim ze se to zastipne metodou FIM vyrazi bocni haluze s kteryma se udela to same(pry to de az 3x nez zacne kvetova faze)
Tim padem je kytka mala ale rozlezla do boku.
A jeste ma vic korenovech systemu tzn. veci prijem zivyn
Mám to moc husté a začalo to už kvást a ohnot už není kam. Příště to v mládí ale zkusím. Ty kytky jsou už několikrát stříhané a prostřihané jsou listy,prostě dobré hnojivo Bcu z je dobré,uvidíme pokud to nesplesniví jaká bude síla.
To Pharrel:
jj. To "trochu to rozveď" bylo myšleno na tebe. Ještě jsem neslyšel o rozřezávání kytky vejpůl, ale nicméně pokud by to fungovalo, možná by to stálo za pokus. Jen to chce trochu víc informací.
Myslím tím konkrétních informací, popř. nějakej návod. Jaký kořenový stimulant, za jak dlouho dát kytku zpátky do země atd.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!