Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem byl pohnojit Plagron bloomem ... ještě to pořád nenakvétá ... do pytle už!!! Tydle dvě jsou jediné pěkné, neb to nejsou ani samci ani nejsou požrané osazenstvem místní beskydské džungle.
Originální text ze stránek THSEEDS:
This is our fastest hybrid. We crossed a Northern Cali plant called “Madness” that finishes the first week in September with our fastest male-breeder plant, responsible for the original Kwiksilver™
Myslím že si ze mě dělají prdel. Proto jsem si to koupil abych to měl brzo, když vím jaké tu je počasí, zatím to nekvete. FÁÁÁÁÁÁÁÁK!!!
No třeba tím mysleli že to kvete míň dní než obvykle, než to že to začíná kvést dříve než ostatní kytky. Normální strainy kvetou cca 60 dnů, tady to bude třeba těch dnů jen 40-45