Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po delší odmlce přidávám foto zbylých 7x Ak 47 třepajících se na zubatou kosa proběhla asi 75 den květu a flash trval asi 16 dní tenhle model mě hodně oslovil je krásně obsypanej pryskyřicí a rozhodně se k němu někdy vrátím omlouvám se za kvalitu hold mobil no
tady ještě nějeaký foto z manikůry v porovnání s petkama jinak foto č.3 byla jediná v 3,5l výnos téhle kytí byl kolem 30g proto my AK příjde vynikající model na SOG tak 25-30 kytek v 3,5l ideál tak pěstu zdar večer ještě nahodím foto sušiny +smokereport a výslednou gramááž
tak jo jelikož další kolo je už v průběhu tak to zde uzavři fotama sušiny a smokereportem což je asi nejkrásnější část sklizně okoštovat svoje 3 měsíční úsilí
foto 1-3 Tutankhamon který je nakonec vítězem tohodle kola a těším se až se s ním znova setkám výnos nebyl žádná sláva okolo 25 g za to tak kvalitního modelu že každej kdo ochutnal jen slintal vůně taková hodně citrónovo ovocná a stejně i taková chuť kouř jemnej dobrej průplah byl znát palice maximální tvrdost dal bych 10/10 a pryskyřice taky mega high byl sice gaučák ale oproti AK pohodovej dalo se na tom aspoň bavit s lidma
další je na řadě ww tady nemám moc fotek sušiny jinak model mě nějeak moc neoslovil byla to ta od DP ale tohle pheno mě moc nevyhovovalo jako pálky před kosou vypadaly pěkně nabobtnalý ale nakonec o dost seschly a tvrdost zkoro žádná spíš takový polštářky vůně mě přišla taková pomerančovo gumová těžko popsat na chuťi už to docela strácelo delší proplach by byl zřejmě potřeba nebo nevim high byl spíš takovej pohodičkovej žádnej gaučak oproti tutankhamonu nebo ak tady přikládám pár fotek
další na řadě je akáčko výbornej model na sog dělá velký centrály ... vůně a chuť u mě tímhle teda moc nedominoval chuť spíše taková zemitá ale high musím popsat větou madafaka stoned in da room!!! nic jinýho do bongu bych ho ani nedoporučoval protože sem poznal proč se mu vlastně říká AK po prvnímu prdu kterej mě málem ukopal hlavu sem byl totál v tronu asi 2 h neschopnej ničeho a při dalším zhulu to reagoval stejně tudíž hodně nespolečenskej model pálky byly takový řídší ale pryskiřice bylo mega prostě palice obsypaný milimetrovýma krystalama no taky doufám že ho zas někdy dostanu pod ruku paráda model...... všem co sledovaly díky za K+ právě rozjíždím nové koleso 16 ERSB coco drip pod 600w tak na shledanou u něj
pěkný svátky přeju všem včera sem si takhle vytáhl matku Flo že ju trochu sestřihnu a tak mě napadlo že sem hodím vánočně tématickou fotku tak ať nám to roste stejně dobře i v následujícím roce