Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To já si nechám poradit od profíků kteří o tom ví víc než já.A tak jsem jim do každé přidané zálivky dal o 0.1 PH víc aby ta změna naráz nebyla moc.
Tak teď mám PH 5,5 EC 1,65 a odpad PH 6,1 EC 1,05
Teď jsem na 9 dnu květu a celkem na 30dnu celkem.
Udělal jsem si síť a nainstaloval ji a kyťí jsem se (pokusil) roztáhnout.
jenti poradím,začni to honem holit od spoda ty zbytečné výhony kolem stonku minimálně až po tu sítˇ,at jde síla do vrchních částí kytek(ta je tam podle mě zbytečná),ale tak aspon kdybys ji dal výš ,tak ti poslouží jako opěrná síť.Ph se snaž držet na 5,8 je to znát jinak palec nahoru.
Díky.Zkusím to oholit aspoň po tu síť.A tu síť jsem tam dal, protože jsem měl strach aby se mi to nevylomilo z těch RW kostek.PH v zálivce mám už stabilně na 5,8
Jinak díky za radu
Tak menší aktualizace
Celkem 42 den, a 21 den 12/12 zálivka Ph5,8 Ec 1,3
odpad Ph 5,8 Ec 1,2
oholil jsem spodek ale jen u 8 holek a na poslední 4 se bohužel nedostanu,a tak aspoň bude mít srovnání,když se oholí spodky a když ne :-))
Zvedej EC tak na 1,8 jinak jsi to prostříhal slušně ,ale ještě by to chtělo trochu víš ale to se časem naučíš jak moc,at máš velké vrchy a co nejméně řidkých spodků s kterýma je stejně mrdačka ,maj sa
Díky.Propláchl jsem to jen jednou a to po přepnutí to bylo po 3 týdnech při změně zálivky.Tak to mám proplachovat pravidelně každých 14 dní, a nebo jen když mě na odpadu vyletí Ec nahoru ?