Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kytky u bazénu!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
MORZIK
Stálý Člen

Karma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

jeste foto susenyho sem nekde vystrachal

Old Post 27-04-2012 v 23:22 PM
MORZIK je offline   Profil uživatele MORZIK   Find more posts by MORZIK   Foto galerie člena MORZIK   Click here to Send MORZIK a Private Message   Add MORZIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MORZIK
Stálý Člen

Karma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

tak znova

Old Post 27-04-2012 v 23:28 PM
MORZIK je offline   Profil uživatele MORZIK   Find more posts by MORZIK   Foto galerie člena MORZIK   Click here to Send MORZIK a Private Message   Add MORZIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamajl
Stálý Člen

Karma uživatele Jamajl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Punkie

Spokojenost, výnosem sic asi 400, ale pozdě jsem ho sázel, tak jsem mu nedopřál maximálnímu výkonu v našich podmínkách. Palice menší. Po řádném usušení a skladování v temnu a chladu něco přes 2 měsíce se projevil citron. No pár lidí co nevědělo se ptalo, jestli jsem to nesušil s citronem Chuťově a stavem mi přijde průměrný.

Jamajl: a jaké odrůdy tam budeš mít?

Bude tam:2x Mandala #1, 2x Skywalker, 2x White russian, 1x white siberian

Old Post 28-04-2012 v 12:01 PM
Jamajl je offline   Profil uživatele Jamajl   Find more posts by Jamajl   Foto galerie člena Jamajl   Click here to Send Jamajl a Private Message   Add Jamajl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zambathan
Stálý Člen

Karma uživatele Zambathan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Zambathan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Zambathan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Zambathan - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
čus hej chci se zeptat mám svoje kytičky u mího krytýho bazénu chci se zeptat nebude to vadit v období květu že tam bude velká vlhkost a začne to plesnivět?

Čus Jamale, já si dovolim sem vnést svůj názor. Když máš kytky na místě někde poblíž nějaký vody, tak to hned neznamená, že tam bude velká vlhkost, to spíš bude velká vlhkost až zaprší a tu mokrost budeš mít přímo na kytce resp. v palicích, to je větší průser podle mě. Jinak já osobně sem měl dvě sezony vedle bazénu a určitě sem s tim žádnej problém neměl.
Jinak foukat na kytky, který sou venku, nějakym ventilátorem se mi zdá bejt jako eště větší kravina (nemyslim to zle! ), od čeho je to venku? No od toho že nám ofuk přeci udělá sám Jah a příroda ne :P
Na závěr si myslim, že je celkově dost nesmyslný řešit kde máš kytky umístěný, když je máš v květináčích ale to už tady rozprávělo mnoho lidí. Každopádně se měj a at to groweří! Jah bless

I choose to live my life like a Jah activist, cause I am true spiritualist.

Old Post 29-04-2012 v 09:06 AM
Zambathan je offline   Profil uživatele Zambathan   Find more posts by Zambathan   Foto galerie člena Zambathan   Click here to Send Zambathan a Private Message   Add Zambathan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás