Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze kytky vypadaji nadherne.Vcera poprve dostaly od GHE Bio Bloom a jedu porad jen Diamond nectar.V utery zacnu hnojit,bude to 15 dni od presazeni takze myslim ze muzu jet normalne podle davkovani protoze hlina je opet Guanokalong a je hnojena na dva tydny,opet budu verit vyrobci,snad uz je vycucana od zivin po tech 15-ti dnech od posledniho presazeni.Prvni kolo jsem jel z rady flora duo jen grow a bloom slozku coz je zaklad k tomu meli phytamin a nakonec ripen.Ted maji navic Diamond nectar za 299,- a za 369 male baleni Bio bloom.Korenak byl Rhizotonic(lepsi korenovy aktivator neni na trhu podle me,neni myslim treba mit vse z jedne rady pokud jsou vysledky ocividne)
Jinak zitra davam HPS Sunmaster 600w akorat nevim mam davat predradnik porad jen na 400W dokud nebude poradny nakvet? tzn. pockat az do 20. dne 12/12 nebo mam jet 600W nebo dokonce 660W?
Mam obavy abych to uchladil.Kdyz ted bylo teplo tak se ve stanu udelalo 30Celsia.Mam doma psa a aby nic nerozkousal je zavreny.Jenze ted musim nechavat vsude otevreno protoze kdyz zavru tak se to vyhreje na 30celsia a to nechcu.Mam strach jestli budu schopen vubec dat predradnik na 600W. Zatim tam mam MH a nevim jestli je to muj dojem ale MH vydava vice tepla nez HPS je to tak?
Ještě bych nechal klidně těch 400w a přepnul to na 600w někdy v 20.-30. dnu květu , ty super lumeny bych si nechal až na posledních 14dní.
citace:
Zatim tam mam MH a nevim jestli je to muj dojem ale MH vydava vice tepla nez HPS je to tak?
Rozdíl v tom bude minimální, ale taky jsem měl vyšší teploty při MH po nahození HPS teplota klesla o 2 stupně , což je podle mě docela znát pokud tam je 30°C nebo 28°C.
Jinak líbí se mi ten tvůj předřadník, že může spínat nižší i vyšší wattáže ,ale bohužel každá výhoda má i svoje proti a tím je nižší životnost výbojek