Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechápu,proč se tu řeší grafický,photofiltrem a jiný úpravy velikosti fotek,aby sem šly postnout...
I když mám vyfoceno tou nejvyšší kvalitou,zatrhneš jen upravit na povolenou velikost při vkládání do příspěvku a o nic jinýho se nemusí nikdo starat...
omyl, pokud máš hodně velkou fotku, hodí ti to chybu "invalid post specified." stalo se mi to u fotek o velikosti 8,5 MB, po zmenšení na dva to šlo normálně. v obou případech jsem měl zaškrtnuté upravení velikosti.
tak sem hazim novy UP bohuzel jen 2 fotky jelikoz u 3 se mi vybil fotak to dohodim max zitra. Jinak diry byly cca 60litru napln se sklada ze substratu mistni hliny a konskeho kompostu vsechny kyti jsou zakryty sklenenou sklenici pro prvni 2-3 dny nez si zvyknou. za pripadne rady a dotazy predem dekuji
Tak vas zdravim omlouvam se ze po takove dobe ale posledni dobou toho casu moc nemam navic sem byl linej fotit dvoum kytkam se dari dobre a ty treti co jsem zastipl tak se docela dlouho vzpamatovavala ale snad se vzchopi.
omlouvam se ale porad se sem pod starym uctem nemohu dostat diky tomu jsem si poridil novy ucet a budu doplnovat z tohoto Nicku omlouvam se za pripadne potize
Ahoj,
koukám na tu tvoji poslední fotku a nedá mi to se zeptat: To byl tvůj cíl nebo dílo přírody? Já občas něco částečně obdobného udělám, když od sebe roztahuju větve (ale ne tolik a jen v indoor, kde vím, že to dokážu ochránit před plísněmi a před větrem, který by to dolomil).
Ahoj roztahoval jsem vetve a nasledkem se to takhle rozstiplo dlouho jsem nebyl doma a tak jsem o tom nevedel kdyz jsem se vratil tak uz byla rana zahojena (zatahla)