Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
43 den 12/12
včera dostaly slečny poslední zálivku s hnojivy - kosa bude za 2 tydny u většiny, za 3 u menšiny.
Blue moonshine- kvete to o trochu lépe než minulé kolo , ale i tak z toho pořádný šišky nikdy nebudou..
Zdar zahradníci..
Potřeboval bych radu ohledně elektron.předřadníku.Chtěl bych pořidit 600 w elektron předřadník s regulací...- můj pěstební prostor je 1m2 -
Chtěl bych ho využít takto -růst 50 %
1-14 den květu 75 %
14- 50 den květu 100 %
a zbytek květu 75 %
Co se týče spotřeby by se to mohlo rovnat 400 W , ale prosvícení a výnos by se mohl o dost zlepšit ........
jen nevím jak se na to budou tvářit slečny ......
A nebo pořídím 400 W elektron. předřadník snížím odběr a trochu zvýším osvícení prostoru..
taky přemýšlím o novém stínítku A wing mi přijde good - ale dost drahý.
Nemáte nějaký kompromis --kvalita --cena..
Jinak musím dodat, že po instalaci diamantové folie do boxu neni poznat rozdíl na velikosti šišek pod výbojkou a na krajích.
50 den 12/12
Do týdne proběhne kosa -flashing probíhá jen s čistou vodou
Překvapují mě sogovky White queen x Medihuana- ztm nemá vůbec zralé pryskyřice a pořád nabývá
čest groweři. Blue Moonshine se zase na konci zhermila tak šla jako první , dávala i trochu pilu tak jsem se zalekl zarodků semínek a kosil jsem ji nezralou vůně hašišově do klokánků a chut je hliněná až hašišová -dostala jen týden čistou vodičku - od pulky brka už to je kyselé (dlouho si poleží).