Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
čo si myslíte o pridávaní čerstvých slepačích hovien na spodok jamy? Robí sa to tak? Nespálim tým moje malinké? Ak s tým niekto má skúsenosti prosím podeľte sa so mnou
Jackson: Dá se to použít, ale mnohem lepší bude ten hnůj nějak zpracovat. U slepic se používá kvašení a zálivka. Dá se to taky kompostovat, ale to ti potrvá minimálně rok. Pokud zakopeš do hluboké jámy čerstvé slepičáky je dost velká šance že se ti většina živin vyplaví do půdy než k nim doroste kytka.
Být tebou tak letos část vykvasím, tak na jeden kýbl. A zbytkem bych založil kompost v nějaké hromadě s hlínou a zelenýma zbytkama.. Ten kompostovaný materiál se pak dá sypat přímo ke kytce a při každé zálivce to vstřebává živiny.
Zdravíčko všem. Zajímavé téma a jsem rád že je tu dost takle uvažujicích. Dřív sem sice zkoušel In 2 roky OUT asi 4 a pokaždý jsem kytičkám nějak pomáhal. po pauze 3 roky jsem dostal darem semínko tak jsem ho zkusil nechat naklíčit a když puklo tak se mi zrodil v hlavě nápad znova něco zkusit ale tentokrát toudle cestou. Použil jsem kompost cca přibližně 6.letý pěkně od rodičů tak věřím v kvalitu No a rád bych se nadále tomu dál věnoval
a zase se něco přiučil a dozvěděl..