Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Ikkjuův skleepek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

hodně štěstí přeju !

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 07-05-2012 v 00:42 AM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ikkju
Nový Člen

Karma uživatele Ikkju - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Moc děkuju! x)

Přidávám fotku svojí kočky, dělá mi velkou radost (cca před 15 dny to byl jen několikacentimetrový kripl :x, teď už je z ní divoká puberťačka ). Nedávno jsem zastřihával podle návodu FIM, 4 větve se sice nepovedly, ale aspoň se to rozdvojilo... A rád bych dělil dál, kytka roste děsivě rychle!

Old Post 11-05-2012 v 17:15 PM
Ikkju je offline   Profil uživatele Ikkju   Find more posts by Ikkju   Foto galerie člena Ikkju   Click here to Send Ikkju a Private Message   Add Ikkju to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ikkju
Nový Člen

Příspěvek č. 19

Omlouvám se se svým ne/pravidlným spamem, ale na chatu mi řekli, že už prý začínáme kvést! Takže od zítra či pozítří asi nějak šikovně přepnu na 12/12 (raději bych obrátil denní cyklus, doteď jsem měl kvůli teplotě nastavené svícení v noci, teď kvůli tmě by se to asi hodilo přehodit...)... ??

Mám radost, nakonec se mi to snad povede, a je to hlavně díky groweru! x)

Old Post 13-05-2012 v 20:50 PM
Ikkju je offline   Profil uživatele Ikkju   Find more posts by Ikkju   Foto galerie člena Ikkju   Click here to Send Ikkju a Private Message   Add Ikkju to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ikkju
Nový Člen

Příspěvek č. 20

Snad ty moje doubleposty nevadí :x Líbily se mi vlákna kde jsou fotky z celé doby života rostliny. Tož 4.den květu.

Old Post 18-05-2012 v 21:32 PM
Ikkju
Nový Člen

Příspěvek č. 21

15.den květu (sory za fotky, focení mi moc nejde :x)

Naposledy upravil Ikkju 06-06-2012 v 20:40 PM

Old Post 31-05-2012 v 16:49 PM
Ikkju
Nový Člen

Příspěvek č. 22

16.den květu. Sory za kvalitu fotek, focení mi moc nejde :x)

Jinak teď řeším, jestli neprostřihat pár větších listů aby se světlo dostalo i ke spodním květům...

Naposledy upravil Ikkju 06-06-2012 v 20:32 PM

Old Post 31-05-2012 v 16:51 PM
Ikkju
Nový Člen

Příspěvek č. 23

Tak aby to mělo nějaký závěr, v neděli jsem úspěšně sklidil, úroda se suší ve skříni. Celkově to bylo docela dobrodružství, na začátku jsem vůbec netušil do čeho jdu, ale nakonec se celkem zadařilo.

Kytka (tajga) se držela celkem přesně popisu seedbanky, a kupodivu přežila bez větších problémů i moje záseky (na začátku solidní podchlazení). Málem jsem nestihl flushing, vzorky ještě týden před sklizní měly divnou chuť. Příště budu asi míň hnojit, a před finišem si na to dám pozor. Materiál je výborný, šlape jak má . Vůně je zvláštně nasládlá, ale to píše i seedbanka, a je to tuším tím, že má v sobě hodně z c. rustica?

Mám velkou radost, že se mi to podařilo dotáhnout do zdárného konce, a už pomalu válím v hlavě, že bych do skříně letos ještě stihnul šoupnout další kytku (materiálu ze sklizně bude pro moje potřeby celkem hodně, ale jestli se pustím do výroby mastí, zas až tak moc mi nezbyde :x.

Takže díky za povzbuzení a rady (hlavně z chatu), a už snad můžu pyšně prohlásit že nejsem v pěstování prvnička x)

Old Post 19-06-2012 v 22:16 PM
richard.fish
Nový Člen

Karma uživatele richard.fish - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Moc pěknej fotoseriál! Já snad přesvědčím manželku a pokusím se vytvořit něco podobného. Fakt super fotky!

Old Post 27-06-2012 v 21:11 PM
richard.fish je offline   Profil uživatele richard.fish   Find more posts by richard.fish   Foto galerie člena richard.fish   Click here to Send richard.fish a Private Message   Add richard.fish to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ikkju
Nový Člen

Příspěvek č. 25

Dík moc x). No když to zhodnotím, tam nejvíc k úspěchu, tedy kromě groweru, přispěla volba kytky, tohle byl fakt rychlík. Místní borci nad ní trochu ohrnovali nos: protože je to autoflower, má maximálně zkrácený vývoj, menší úrodu... Ale pro začátečníka je to myslím ideální, nejde to skoro skazit, úspěch je víceméně zaručený . Btw nevím jestli jsem se zmínil, ale sklidil jsem cca 20g sušiny, což snad není úplně málo.

Jinak žena měla kupodivu jenom dvě podmínky: že to nebudu prodávat, a že si na ČEZu nechám zvednout měsíční zálohu

Dokonce se před sklizní i nechala přesvědčit, a nafotila slušnější fotky paliček (ty jsem sem nedával, nechtěl jsem moc spamovat, a postování fotek tu hrozně ořezává). S foťákem jí to totiž jde cca o 200% lépe. Jen nemohla pochopit, co se jí to přilepilo za svinstvo na objektiv při focení makrofotografií . A to jsem na začátku myslel, že mi to u ní vůbec neprojde :x

Jinak je to velké dobrodružství, na začátku jsem věděl prd, ale s kytkou jsem skoro dýchal a snažil se odhadnout, co je v tu chvíli špatně a jaký by měl být další krok.

Takže moc doporučuju, je to fakt zajímavá činnost, ať už pěstuješ na mastičky, nebo do fajfky. Kapitola sama pro sebe byl box, moc jsem to tu nerozváděl, ale řešil jsem větrání a temperování, a pak zase chlazení, no hrál jsem si s tím. Vždycky jsem si na to sedl, dal si startku, a dumal, jak na to vyzrát .

Jinak mast už mám také skoro hotovou, u známých je o ní takový zájem, že se ani na všechny nedostane. Pro sebe jsem si nechal jenom pár paliček, mám hodně malou spotřebu.

A už mám objednané další semena, letos bych rád stihl ještě jednu úrodu!

Old Post 27-06-2012 v 21:45 PM
Aladin
Stálý Člen

Karma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Zdravím,nevím jestli ty poslední fotky jsou foceny před sklizní,ale jestli jo,tak si to mohl ještě nechat,ne že by to nebylo vůbec zralé,ale možná by to lépe chutnalo a paličky by byly objemnější. A tak nějak předpokládám,že si se tou dobou zrání nechal inspirovat na internetu například informacemi na stránkách kde si to kupoval nebo tak,ty jsou sice pravdivé,ale ta doba zrání je myslím individuální a vždy neplatí co píšou. Ale na první pěst je to super,takže gratuluji

Old Post 05-07-2012 v 15:24 PM
Aladin je offline   Profil uživatele Aladin   Find more posts by Aladin   Foto galerie člena Aladin   Click here to Send Aladin a Private Message   Add Aladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás