Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Přidávám fotku svojí kočky, dělá mi velkou radost (cca před 15 dny to byl jen několikacentimetrový kripl :x, teď už je z ní divoká puberťačka ). Nedávno jsem zastřihával podle návodu FIM, 4 větve se sice nepovedly, ale aspoň se to rozdvojilo... A rád bych dělil dál, kytka roste děsivě rychle!
Omlouvám se se svým ne/pravidlným spamem, ale na chatu mi řekli, že už prý začínáme kvést! Takže od zítra či pozítří asi nějak šikovně přepnu na 12/12 (raději bych obrátil denní cyklus, doteď jsem měl kvůli teplotě nastavené svícení v noci, teď kvůli tmě by se to asi hodilo přehodit...)... ??
Mám radost, nakonec se mi to snad povede, a je to hlavně díky groweru! x)
Tak aby to mělo nějaký závěr, v neděli jsem úspěšně sklidil, úroda se suší ve skříni. Celkově to bylo docela dobrodružství, na začátku jsem vůbec netušil do čeho jdu, ale nakonec se celkem zadařilo.
Kytka (tajga) se držela celkem přesně popisu seedbanky, a kupodivu přežila bez větších problémů i moje záseky (na začátku solidní podchlazení). Málem jsem nestihl flushing, vzorky ještě týden před sklizní měly divnou chuť. Příště budu asi míň hnojit, a před finišem si na to dám pozor. Materiál je výborný, šlape jak má . Vůně je zvláštně nasládlá, ale to píše i seedbanka, a je to tuším tím, že má v sobě hodně z c. rustica?
Mám velkou radost, že se mi to podařilo dotáhnout do zdárného konce, a už pomalu válím v hlavě, že bych do skříně letos ještě stihnul šoupnout další kytku (materiálu ze sklizně bude pro moje potřeby celkem hodně, ale jestli se pustím do výroby mastí, zas až tak moc mi nezbyde :x.
Takže díky za povzbuzení a rady (hlavně z chatu), a už snad můžu pyšně prohlásit že nejsem v pěstování prvnička x)
Dík moc x). No když to zhodnotím, tam nejvíc k úspěchu, tedy kromě groweru, přispěla volba kytky, tohle byl fakt rychlík. Místní borci nad ní trochu ohrnovali nos: protože je to autoflower, má maximálně zkrácený vývoj, menší úrodu... Ale pro začátečníka je to myslím ideální, nejde to skoro skazit, úspěch je víceméně zaručený . Btw nevím jestli jsem se zmínil, ale sklidil jsem cca 20g sušiny, což snad není úplně málo.
Jinak žena měla kupodivu jenom dvě podmínky: že to nebudu prodávat, a že si na ČEZu nechám zvednout měsíční zálohu
Dokonce se před sklizní i nechala přesvědčit, a nafotila slušnější fotky paliček (ty jsem sem nedával, nechtěl jsem moc spamovat, a postování fotek tu hrozně ořezává). S foťákem jí to totiž jde cca o 200% lépe. Jen nemohla pochopit, co se jí to přilepilo za svinstvo na objektiv při focení makrofotografií . A to jsem na začátku myslel, že mi to u ní vůbec neprojde :x
Jinak je to velké dobrodružství, na začátku jsem věděl prd, ale s kytkou jsem skoro dýchal a snažil se odhadnout, co je v tu chvíli špatně a jaký by měl být další krok.
Takže moc doporučuju, je to fakt zajímavá činnost, ať už pěstuješ na mastičky, nebo do fajfky. Kapitola sama pro sebe byl box, moc jsem to tu nerozváděl, ale řešil jsem větrání a temperování, a pak zase chlazení, no hrál jsem si s tím. Vždycky jsem si na to sedl, dal si startku, a dumal, jak na to vyzrát .
Jinak mast už mám také skoro hotovou, u známých je o ní takový zájem, že se ani na všechny nedostane. Pro sebe jsem si nechal jenom pár paliček, mám hodně malou spotřebu.
A už mám objednané další semena, letos bych rád stihl ještě jednu úrodu!
Zdravím,nevím jestli ty poslední fotky jsou foceny před sklizní,ale jestli jo,tak si to mohl ještě nechat,ne že by to nebylo vůbec zralé,ale možná by to lépe chutnalo a paličky by byly objemnější. A tak nějak předpokládám,že si se tou dobou zrání nechal inspirovat na internetu například informacemi na stránkách kde si to kupoval nebo tak,ty jsou sice pravdivé,ale ta doba zrání je myslím individuální a vždy neplatí co píšou. Ale na první pěst je to super,takže gratuluji