Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja jsem spis myslel pestovani venku,vevnitr to takovej problem neni,mam v byte klimatizaci a ta mi tu mistnost v pohode ochladi na normalni teplotu,ale zase se to hodne prodrazi.Pomalu jsem jsem presel na pestovani v boxu doma,ale porad si nenecham vymluvit,ze pestovani venku je lepsi,proste me to vic bavi,asi je to i o dost jednodussi.
Kazdopadne at ti to roste jako z vody.
Díky za přání, nápodobně. Jj, rostou jako blesk. Od minulé soboty, kdy šly do hlíny, 5 z 6 semínek vyklíčilo a už mají všechny kolem 10 cm. Jestli porostou tímhle tempem, tak za chvíli budou u sousedů nad náma a takové štěstí jim teda zase nepřeju
Dva dny už se sluní na balkoně, ikdyž možná to je brzo na takové miminka, ale počásí je ideální, tak ať si zvykají na venek. Nevyšel jen Malej Sejreček, což mě mrzí, zkazilo mi to zatím čisté scóre Ale už to vzal za něj první náhradník, tak snad dopadne líp.
Nazdar
Priatelia poradte
Neviem aku odrodu by som skusil tento krat.
Pestujem na balkone v 20l kvetinaci.
Rad by som aby bola kompaktna, max. tak 90 - 100cm
a pekne sa vetvila.
Rastilnky vzdy zastrihavam a nahatujem do stran,aby neboli vysoke.
Rad by som skusil Blueberry, bola by vhodna na balkon a nase podnebie?Pripadne Mazar, Ice Cream?
Idem na Cannafest tak chcem kupit rovno tam nieco