Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Výběr odrůd na letošní balkon grow
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
mooncalf78
Nový Člen

Karma uživatele mooncalf78 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak pro tebe asi bude nejjednodušší udělat si growbox rovnou z lednice. Přemýšlel jsem nad tím i v ČR, akorát teda bez zaplého chlazení

Old Post 23-04-2012 v 13:58 PM
mooncalf78 je offline   Profil uživatele mooncalf78   Find more posts by mooncalf78   Foto galerie člena mooncalf78   Click here to Send mooncalf78 a Private Message   Add mooncalf78 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meir
Nový Člen

Karma uživatele meir - 82% PěstitelskáKarma uživatele meir - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Tak ja jsem spis myslel pestovani venku,vevnitr to takovej problem neni,mam v byte klimatizaci a ta mi tu mistnost v pohode ochladi na normalni teplotu,ale zase se to hodne prodrazi.Pomalu jsem jsem presel na pestovani v boxu doma,ale porad si nenecham vymluvit,ze pestovani venku je lepsi,proste me to vic bavi,asi je to i o dost jednodussi.
Kazdopadne at ti to roste jako z vody.

Old Post 23-04-2012 v 15:08 PM
meir je offline   Profil uživatele meir   Find more posts by meir   Foto galerie člena meir   Click here to Send meir a Private Message   Add meir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mooncalf78
Nový Člen

Karma uživatele mooncalf78 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Díky za přání, nápodobně. Jj, rostou jako blesk. Od minulé soboty, kdy šly do hlíny, 5 z 6 semínek vyklíčilo a už mají všechny kolem 10 cm. Jestli porostou tímhle tempem, tak za chvíli budou u sousedů nad náma a takové štěstí jim teda zase nepřeju

Dva dny už se sluní na balkoně, ikdyž možná to je brzo na takové miminka, ale počásí je ideální, tak ať si zvykají na venek. Nevyšel jen Malej Sejreček, což mě mrzí, zkazilo mi to zatím čisté scóre Ale už to vzal za něj první náhradník, tak snad dopadne líp.

Old Post 28-04-2012 v 13:29 PM
mooncalf78 je offline   Profil uživatele mooncalf78   Find more posts by mooncalf78   Foto galerie člena mooncalf78   Click here to Send mooncalf78 a Private Message   Add mooncalf78 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dragoonko
Nový Člen

Karma uživatele Dragoonko - 0% Pěstitelská

Co na balkon z Cannafestu??? Příspěvek č. 20

Nazdar
Priatelia poradte
Neviem aku odrodu by som skusil tento krat.
Pestujem na balkone v 20l kvetinaci.
Rad by som aby bola kompaktna, max. tak 90 - 100cm
a pekne sa vetvila.
Rastilnky vzdy zastrihavam a nahatujem do stran,aby neboli vysoke.
Rad by som skusil Blueberry, bola by vhodna na balkon a nase podnebie?Pripadne Mazar, Ice Cream?
Idem na Cannafest tak chcem kupit rovno tam nieco

Vdaka

Old Post 05-11-2012 v 18:08 PM
Dragoonko je offline   Profil uživatele Dragoonko   Find more posts by Dragoonko   Foto galerie člena Dragoonko   Click here to Send Dragoonko a Private Message   Add Dragoonko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-03-2014 - Výběr odrůd pro Balcony Grow #3 - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás