Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky.takže je toho suchýho 420g,ale zapomněl jsem že tam zůstali ještě 4 kabalymyslím že od zen seeds, ktery jsem tam hodil později brzy budou hotový tak je sem dohodim.počítám že na 500 by se to mohlo dostat.jinak cream a critical voněj ovocně sladce a big bang houbově zemitě.jsou docela silny dost do stoned.
sušit to budu tak tři tejdny pak napíšu kolik toho dohromady bylo.rozjíždim další kolo autoflowerů je tam osm druhů ale report potom nahodim už do"Autoflowering odrůdy.Ještě něco zblízka.
já to sem hodím ale teď budu ještě 14 dní pryč hned jak se vrátim tak sem dohodim report z tý kabaly.fotky sušiny z těch prvních nebudou to už nemám.ale byli to fakt palby zvlášť ten big bang dvě hodiny jsem se nedokázal zvednout.znovu už jsem to nezkoušel a šlo to celý na mast.
ahoj takže usušeno zváženo dělá to 111 g na 4 kabaly dohromady to teda dělá cca 530 g nic moc ale nebejt tý zimy a vlhka tak by to určitě dopadlo líp.jinak jsem rozjel novej grow af mixu ale nahodim to už k autofloverům.jinak voní to divně takovej sladkej diesel, hůlo docela kvalitní nakopávačka, dobrý do hospody proti nudě.
ahoj takže usušeno zváženo dělá to 111 g na 4 kabaly dohromady to teda dělá cca 530 g nic moc ale nebejt tý zimy a vlhka tak by to určitě dopadlo líp.jinak jsem rozjel novej grow af mixu ale nahodim to už k autofloverům.jinak voní to divně takovej sladkej diesel, hůlo docela kvalitní nakopávačka, dobrý do hospody proti nudě.posílám fotky sušiny.