Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Všechno je jednou poprvé aneb s growery to pujde líp :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Zelenáczech
Stálý Člen

Karma uživatele Zelenáczech - 86% PěstitelskáKarma uživatele Zelenáczech - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

jsem zase tady, tak provizorní box verze 2 uz je v provozu, holky během výroby měli asi na dvě hodinky noc, kde jsem je zavřel uplně do tmemy, aby je nic nevyrušovalo. vypadá to jak je vidět na následujících fotkách

Naposledy upravil Zelenáczech 01-03-2012 v 12:01 PM

Old Post 18-02-2012 v 22:01 PM
Zelenáczech je offline   Profil uživatele Zelenáczech   Find more posts by Zelenáczech   Foto galerie člena Zelenáczech   Click here to Send Zelenáczech a Private Message   Add Zelenáczech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Karma uživatele Zelenáczech - 86% PěstitelskáKarma uživatele Zelenáczech - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

a takhle to vypadá když jim svítí

Old Post 18-02-2012 v 22:06 PM
Zelenáczech je offline   Profil uživatele Zelenáczech   Find more posts by Zelenáczech   Foto galerie člena Zelenáczech   Click here to Send Zelenáczech a Private Message   Add Zelenáczech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

tady ješte ještě na ukázku ten první provizorní box.. bylo to opravdu narychlo ale aspoň jsem jim mohl nějak svítit..

.. ještě záber jak vypadají holky (provizorní box ver1), je vidět, že se mi jednu podařilo při převozu zlomit.. chudinka jedna. Bohužel to byla ta nejhezčí, ale když jsem je viděl když jsem je přivezl, tak jsem myslel že to bude mnohem horší. Vezl jsem je přes celý město v MHD pod bundou (byla zima a nechtěl jsem aby nastydly ) Nicméně má na sobě nějaký spící pupeny, a kořínky z nich má nejhezčí a lístek taky má, tak snad to rozdejchá, a ten ulomenej vršek jsem dal do kokosu a počkám jestli se chytne, jestli ne, tak asi stejně neva.. holek je stejně víc než jsem plánoval a jestli budou všechny v pohodě, tak ani nevím co s tím budu dělat (ale na něco určitě přijdu ) hlavně aby nepochcípaly všechny, to by mě fakt mrzelo.. takže jestli to někdo sledujete tak držte palce

Old Post 18-02-2012 v 22:23 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

PS: prosím jestli se to dostane tady staví nějaký admin, jestli by mi to mohl přesunout do nějaký patřičný kategorie,nazačátku jsem netušil že se z toho roznou vyvine první grow.. myslím, že bych to rád dokončil v tomto trýdu, ten už však ale nepatří do: Uvodu do groweru.. mockrát dík Zelenáč

Old Post 18-02-2012 v 22:51 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Tak holky rostou jako vody. Jsou to sice moje prví kytky, ale myslim, že jsou pěkně košatý a snad se ani moc nevytahujou, přijde mi, že rostou normálně před očima. Světla bohužel ještě nedorazily, tak je mám Pořád v provizorním boxu-v2 (po faceliftu). Trochu jsem ho ještě vychytal, abych mohl zvedat světlo (teda spíš kytkama hýbat dolů) a hlavně jsem pořídil trubice 2 x 18w philips TLD 865, a dal jsem je tam aby byly ve stejných výškách, lampičku jsem dal pryč, protože mi přišlo, že to dost narušuje pěstební prostor, co se týká teploty v různých místech boxíku a chci aby se všechny holky měli stejně (ale mám 2 pokusný a sleduju jak se jim daří v různých podmínkách. No od té doby co jsem pořídil aspon ty trubice tak to už vypadá jako kytky a ne jako řízky. PC fan jsem dal taky pryč, protože teplota je max 27 i bez něj a navíc by mi asi snižoval vlhkost, což se mi ted zrovna moc nehodí. No nevím jestli jste svoje první kytky sledovali tak jako já, protože když můžu, tak je mám místo televize a fakt vidim jak jsou pořád hezčí a hezčí. Vím že jim to asi moc nesvědčí, ale nemůžu si pomoc.. nemůžu se od nich odlepit a doufám že jim to zas tolik nevadí.. jinak když spinkaj, tak si jich nevšímám, protože je nechci blbnout, tak jsem to nastavil, že spí, když jsem v práci. Tak jsem se taky dostal, ke světelný periodě.. původně jsem svítil 24/7 (cca dva a pul dne), pak dva dny 20/4, a ted už mají 18/6. dám nějaký fotky, ale musim nabít baterku, takže někdy večer..

..ať to roste

Old Post 23-02-2012 v 17:55 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

..tak sorry fotky jsem včera nestihl upnout protože jsem vytuhl někdy v osm a probral jsem se až v pět ráno, jestli jste se na ně těšili, tak se omlouvám, ale dneska to asi taky nestihnu, mám hroznej fofr, ale co nevidět je sem dám..

PS: zase vyrotly jak blázni

Old Post 24-02-2012 v 16:11 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Tak jo mám tady nějaký ty fotky, nakonec jsem to přece jen stihnul

Tady jsou pěkně v boxíku a mají krásné ráno

a tady už jsou moje modelky vyndaný a připravený na focení

Old Post 24-02-2012 v 17:24 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

..tady je máme z jiného úhlu

a tady je ta ulomená, vršek mi kořínky nepustil, ale tahle začíná žít... no má co dohánět, ale já jí fandim

Old Post 24-02-2012 v 17:29 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

..tady jedna další

a tohle je moje favoritka

Old Post 24-02-2012 v 17:34 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Tak včera dorazila armatura na zářivky a holky jsem přestěhoval na místo, kde už zůstanou.

Naposledy upravil Zelenáczech 25-02-2012 v 22:36 PM

Old Post 25-02-2012 v 17:10 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Ahoj ahoj..
tak jsem v 9. dnu růstu (bohužel stále pod 2x 18w philips tld 865), hrozně se to vleče, ale docela to roste. Píšu protože mám otázečku, chtěl bych v tom boxu 80x40 mít 8 ks 6,5 l květináčů a nevim jestli mám vůbec zastřihávat, případně jestli by jste se mohli podívat na fotky a říct jestli už je ten správný čas (jestlio teda mám vúbec zastřihávat)

Old Post 01-03-2012 v 00:14 AM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Tady mám jednu fotečku z posledního přesazovaní. Jinak prodejce mi přislíbil, že do konce týdne budu mít ten 250w HPS komplet doma. Myslim, že holky už se nemůžou dočkat

A tady mám druhou otázečku, a to je: co si myslíte o tom listu??? je to jediný takhle poškozený list ze všech kytek.. nic podobného jsem na jiné kytce nenašel.. Jestli to taky nemůže být starý vyčerpaný a už uvadající list, ale taky se bojim, že by to mohla být nějaká breberka, tak nevim jestli ho nemám spíš ušmiknout. Přiznám se, že jsem nekupoval značkové medium, ale hlínu z baumaxu od nějakého něměckého dodavatele (hlavně jsem nechtěl od agra). Tak prosím raďte.. jsou moje první.. a nechci to spackat.

PS: omlouvám se za kvalitu, fotím to telefonem.. nic lepšího nemám

Old Post 01-03-2012 v 00:25 AM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

... nikdo neporadí amatérovi?????

Old Post 01-03-2012 v 13:51 PM
Zelenáczech
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

!!!!!PROSÍM POMÓÓC!!!!!

ošklivina na listech se rozšířila na několik dalších rostlin, osobně si myslim, že to je problem s ph. Bohužel nebyl sponzor na ph tester, tak jsem ph prozatim neřešil.. takže zítra se pokusím sehnat aspon ty papírky, protože na nic lepšího bohužel nemám. Zatim v růstu hnojim krystalonem start, ale na květ už mám pořešený lepší BIO hnojiva (Advanced nutrients). Prosím koukněte na ty fotky... co by to jinak mohlo být??

Old Post 02-03-2012 v 01:29 AM
Banány
Stálý Člen

Karma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% PěstitelskáKarma uživatele Banány - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Kup ph test, je jich plno, třeba v akvaristice, no a nějakej snižovák, v lékarně běžně prodávaj kyselinu dusičnou a kys. fosforečnou. Hodně štěstí..

"Ve dvou se to rychlejš stáhne"
100w hydro - Northen Light & Carnival
150w hydro - Sensi Skunk & S.A.G.E
150w soil - Nebula & Orange Bud
150w soil - Northen Light
150w soil - Nebula
250w soil - Snow fruit, Black jack & Double white
400w soil - Nebula, Northen light, Ed rosenthal super bud, White russian & Sensi skunk.

Old Post 02-03-2012 v 07:25 AM
Banány je offline   Profil uživatele Banány   Find more posts by Banány   Foto galerie člena Banány   Click here to Send Banány a Private Message   Add Banány to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
str3p
Stálý Člen

Karma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% PěstitelskáKarma uživatele str3p - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Cau.

Opravdu to vypada na Ph. Ono alespon nejakym papirkem nebo kapkama to merit chce.
Ale. Pokud se to dela jen na spodnich nejstarsich listech, tak bych se na to vykaslal.
Dulezity je jak jsou na tom novy vrchni listy.
Jestli vypadaji vitalne a kytka roste, tak ...
Oni mladosi nekdy zezacatku trucujou.
Podle me to bude OK uvidis sam ...

At se dari.

Old Post 02-03-2012 v 10:55 AM
str3p je offline   Profil uživatele str3p   Find more posts by str3p   Foto galerie člena str3p   Click here to Send str3p a Private Message   Add str3p to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás