Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hej, chci se zeptat, stala se mi takova nemilá věc, pri manipulaci jsem nalomil jednu s vetvicek tak jsem to oblepil izolepou. myslite, že se to chytne nebo tu palku můžu odepsat? jinak davam nějaka new fotos asi 35 den květu
konec, sklizeno 70tý den po přepnutí, Výnos 370g jeste ne uplně sucheho materialu, ale myslim ze uz to moc dolů nepůjde. Jinak jelikoz ja osobne nehulím, daval jsem neco ochutnat mym kamosum a pry luxus, i kdyz kytky teprve tyden schnou zhulují kvalitně , chut pry "hlína" tezky kouř s pronikavým aroma co te prasti do nosu, jako kdyz prijdes v Amstru do coffeshopu, kdo daval Green sensation asi ví. Jinak kytky byly 15 dni radne proplachvany, důsledkem toho je opravdu cistý hulení, ne žadné chemky hnojene do posledního dne aby co nejvíc narostly. To byl můj hlavní cíl a ten jsem splnil. Jedine co me snad trochu prekavapilo je ze sisky moc neztvrdly, jsou spis ridsí ale to mi nevadi, na brka je to stejne myslim lepsi...takze par poslednich fotek na zdokumentovani myho growu...