Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mtm1234 Cau Gerlo, zajimava smes modelu,celkove hezky vlakno a mimochodem vzduch se ma vymenit 20 - 30x za hodinu, mas 300m3 pocitej ze neco srazi potrubi,a neco pachac,a kdyby jsi chtel zvednout vykon odtahu, dej ho nakonec, pro vetrak je mene namahavý kdyz taha nez kdyz tlaci,tak at se vede GL cuzz
Nechci nic vyhazovat, všecky mi připadají v poho :-D
Proč myslíš že vyhodit? :-O
Nepřipadá ti, že je zbytečně moc nevyužitého prostoru?
Protože za 3.týdny to všechno bude vypadat uplně jinak. máš tam víc ruznych genů, ktery taky ruzně porostou, vyškově se to dá srovnat podložením květníků. Ale až tam bude jungle, nebude místo a potom je nejlepší nechat mín kusů, než všechny včetně tech nejmenších.
Protože za 3.týdny to všechno bude vypadat uplně jinak. máš tam víc ruznych genů, ktery taky ruzně porostou, vyškově se to dá srovnat podložením květníků. Ale až tam bude jungle, nebude místo a potom je nejlepší nechat mín kusů, než všechny včetně tech nejmenších.
Takže podle tebe Machomane nemám čekat až se zaplní celý prostor??
Kytky mají na výšku zhruba 25-30 cm..
Cau, tak to jsem zvedavej jak dopadneš gerlo, tim prepnutim brzo muzes zbytecna prijit o výnos, kdyz prepnes pozde, vic to prostrihaš, taky bych sativový phena zastríhnul a indikový nechal bez zastipu, ale uz mas prepnuto takze uz nic,samozrejme rozhodnuti je na tobe a je to vec nazoru,
tagže GL budu samo sledovat dal a jen tak mimochodem prepnul jsi s to MH nebo jsi nasadil uz ten litr hps ??? :-)
Původní příspěvek od mtm1234 Cau, tak to jsem zvedavej jak dopadneš gerlo, tim prepnutim brzo muzes zbytecna prijit o výnos, kdyz prepnes pozde, vic to prostrihaš, taky bych sativový phena zastríhnul a indikový nechal bez zastipu, ale uz mas prepnuto takze uz nic,samozrejme rozhodnuti je na tobe a je to vec nazoru,
tagže GL budu samo sledovat dal a jen tak mimochodem prepnul jsi s to MH nebo jsi nasadil uz ten litr hps ??? :-)
Hned jsem tam dal 1000W sodík ať se to ještě trochu vytáhne..
Při poslední zálivce jsem změřil EC a pH protékajícího roztoku a naměřil jsem EC 2,1 a pH 5,8.. Přitom namíchaný roztok má EC 0,8 a pH 6,2.. Není to příliš přehnojené? Každopádně se chystám při příští zálivce zalít pouze čistou, odstátou vodou..
Pište co si o tom myslíte, za každou radu jak zlepšit kvalitu budu jen rád..
Cau kamo s tim ec jsou 2 moznosti, but kytky vic pijou nez zerou, nebo mas prehnojenej substrat, ty druhy variante odpovida i ph, mdyz mas zasolenej substrat jde ph samosebou dolu, pristi zalivku dej enzymy, dost lidi to tady podcenuje a nedava je ale me se to zda dobrý, odsoli substrat a nabudi to kytky a pak vic zerou, zkus to kamo fakt to funguje !!! GLn budu dal sledovat
Původní příspěvek od mtm1234 Cau kamo s tim ec jsou 2 moznosti, but kytky vic pijou nez zerou, nebo mas prehnojenej substrat, ty druhy variante odpovida i ph, mdyz mas zasolenej substrat jde ph samosebou dolu, pristi zalivku dej enzymy, dost lidi to tady podcenuje a nedava je ale me se to zda dobrý, odsoli substrat a nabudi to kytky a pak vic zerou, zkus to kamo fakt to funguje !!! GLn budu dal sledovat
Zkusím tam dnes dát PowerZyme a uvidím.. Díky za radu ;-)