Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak sem dneska objevil par svilusek behaly tam jako divi... tak sem to trochu prostrik bioolem pak to musim omejt... snad to nejak nepoznamena chut,a palicky..
Zdar máš to pěkný,slyšel jsem ze Cfl stojí za hovno, že jedině sodík, ale není to tak, věřím úsporkám a tvoje rostliny jsou toho důkazem je to povedeny mas tam 125w a celkově větší box ja mam tento http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=61663 a na květ planuju dat 200w cfl tak su zvědavej co z toho vznikne tak hodně štěstí
diky moc,taky me zajima vynos,minule jsem mel 3kytky a nevazil jsem to nejak sem to neresil(to bylo 100w 4x 25w usporky 3 nahore 1 u spodku kytek) tedka kdyz to vidim tak me to uz i zajima xD
no kyti maj pred sebou 14 dni pruplachu,a asi zacnu cekovat priskyrici :-)
a jeste,bych se chtel zeptat co mam udelat kdyz sem tam nasel zase svilusky?? cim to mam vystrikat nebo je mam nechat? at to zerou? kdyz uz maj tech 14 dni do konce? diky