Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
25.11.2011 - foto při přepnutí na květ , spectrum světla 2700K ,
2x Philips lineární MASTER TL-D 18W / 827 G13
- jedna kytka nějak přerůstá ty ostatní, tak nevím jestli to nebude samec, už jsem ji zaštípnul,ale s vytržením počkám jak se projeví pohlaví po tom přepnutí.
25.11.2011 - foto při přepnutí na květ , 4 patro a zaštípnu aby se to pak vešlo do bedny.
Uvidím co z tohoto vyroste, jestli to dokážu ukočírovat na tu malou výšku až do kosy.
Jestli bude na mast alespoň trochu uspokojivý výsledný materiál,tak druhou bednu udělám vysokou 120cm místo nynějších 60cm .
Na začátku jsem zapoměl uvést, že všechny moje kytky sadím do substrátu B a pro růst i květ přihnojuji 1x týdně Plant Food Multi Purpose.
Pokud nezvládnu kytky udržet v rámci možností v bedně, tak budu mít alespoň jako druhou variantu předpěstováno pro další růst na okně.
from to jatro -
dík za typ na soutěž, přenechám tuto možnost mladším a určitě i úspěšnějším growerům, já to tady spíše ukazuju aby mi právě ti zkušenější pomohli nějakou tou radou či připomínkou a aby se další začínající groweři mohli případně obejít bez stejných chyb jako udělám já.
from to jestedman -
dík za radu dnes jsem místo dalšího štípnutí začal ohybat - já už sem se divil, že mám sice přepnuto pár dnů na 12/12 ale pořát nevidím pohlaví, tak to bylo asi tou chybou ve štípání vršků.
Na okně mi již materiál na mastičku šel v pohodě, ale mám okolo moc zbytečně zvědavých očí a tak jsem to teď skusil v bedně - i když teď to přišlo nechtěně bez přípravy.
31.12.2011. - přepnuto na 12/12 od 25.11. a při dnešní ranní prohlídce jsem bohužel objevil jednoho samce.Je to škoda,kytku jsem začal zrovna roztahovat na strany - příští bednu rozhodně z řízků .
05.01.2012 - jedno celkové foto , - po technickej připomínce od Hlavy kytky již nezaštipuju , snažím se ohybat a tím spodní poličku držím stále na 40 cm od světel .
07.01.2012 - jako pokus s první mikro bednou to beru rekreačně, získávám zkušenosti v praxi z toho, co je popsané tady na fóru a k tomu rady od vás kolegů-pěstitelů - tímto všem tady dík.
Ze sedmi kytek jsem zlikvidoval jednoho samce a zbytek doufám sklidím do masti a na čaj bez svilušek a plísní.
Bedna se stabilitovala přes den na 28 st.C a 50% vlhkosti a v noci na 24 st.C a 45% vlhkosti - doufám, že to není příliš kritické.