Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawím, chtěl sem jen říct, že to mám 2x vyzkoušené, na posledních 10dní jsem dal MH a výsledek je takovej že: kytka se tak na 2 dny uplně zastaví nebere skoro ani vodu, ale pak se začne osypávat, ještě je dobré nechat poslední 2 dny uplnou tmu. Nemám vyzkoušené jaký to má vliv na chuť a tak. Teď mám v plánu nedát tam MH vůbec nebo třeba jen na poslední 4 dny...výsledky pak porovnám a dám to jsem. Mám jen dotaz...nemůže kytka z toho vyvolané stresu ze změny světla třeba začít dělat hermouše??? To vyzkoušené nemám, ale napadlo mě to. Díky za radu, zatim
Ano ano, je to opravdu znát, jen bych se prvně neleknul toho, že se ta kytka na pár dní zpomalí, to jen způsobený tím šokem ze změny spektra, já používám na na růst GIB MH a na květ GIB extreme output (600W) a nemůžu si stěžovat. Jinak optimální je dávat tam MH tak 14-10 dní před sklizní. Nejoptimálnější ovšem je, pořídit si na ty poslední 2 týdny HPS s přidaným modrym spektrem, ta nezpůsobí kytce takovej šok a nezabrzdí ji tak jako klasická MH.