Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od chlapeczlesa ..hlavně jsem tu někde čet, že než se u semen přepne na květ, musí se počkat měsíc, než rostlina pohlavně dospěje..což?
To je blbost rostlina si vybira pohlavi a pohlavne dospiva az po prepnuti na kvet, na semena muzes svitit klidne od zacatku 12/hod ale pak se moc nevetvi nestipou se atd... ale to uz sem nepatri. PS doporucuju na kvet poridi hps treba 250w peace nebo alespon 125W peace
jj dej, jestli mohu doporučit, ty asi neupravuješ ph že? Jestli blízko vás mají zverimex, tak si tam zajdi a kup ph test (41kč) a něco na snížení ph(stojí asi taky 40kč). Ph dej asi na 6 a bude to lepší :-). Sám to dělám.
Takže, nyní se chýlí ke konci den 16.. Kyti se po pokusu o zaštípnutí nijak nezasekli. Včera jsem jim dal do cca 1l zálivky asi 2ml Root Complexu, 2ml TNT Complexu, kapičku SuperVitu a 2ml PowerZyme. Dávkování podle tabulky ještě pro klon ještě o půlku sníženo, tak doufám, že je to nerozhodí. Dále jsem upravil podesranej nebbler. Mam ho v kanystru s dírou, přistrčil jsem k tomu jeden ten ofuk, aby to z toho táhlo víc a snížil jsem mu čas-každou hodinu si zašumí na 15min. vlhkost dosáhne asi 80% a během tý hoďky klesne na 60%, když do toho moc nečumim. Na víkend jedu pryč, tak jsem pošteloval blumaty a dal jsem do nich vodu o něco kyselejší, protože mi s časem ph opět stoupá... Odtah vlastně zatím ani nepouštím, akorát s nebblerem se zároveň zapne přítah. 2 ofuky běží furt.
hoj, máš to hezké, toho hnojeni se tak hodne neboj, klidne bych jim dal plnou dávku :-). Kytky máš hezké a zdravé, jen tak dál. Jinak to máš hezky pořešené.
Díky, díky! V pondělí už za nima jedu, tak jim hned odpojim blumaty, necham trochu proschnout a míchnu jim zas nějakej (o trochu silnější nápoj)...hlavně opatrně ;+)